İphone 6 - 16GB Bellek Yeterliliği

gundogduhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ,

Yaklaşık 1 ay önce İphone 6 - 16GB aldım. Telefonumu 16 gb tercih ettim daha önce İphone 5 - 16 GB kullanmıştım fakat telefonu aldıktan sonra resmen 64 GB almadığıma pişman oldum :blush:. Telefonumda yaklaşık 117 resim 2 video var yaklaşıkta 20 25 civarı uygulama var . Telefonumda şu anda 4.5 GB yer kaldı ve bu beni uzun vadeli kullanımda açıkçası endişelendiriyor.

Yani bundan 7-8 ay sonra durmadan telefonumdaki resimleri doldur , boşalt yapmak istemiyorum . 16 GB İphone 5 de yeterli kalıyordu fakat bu durum beni İphone 6 ' da endişelendiriyor. Sizden bir konu hakkında bilginiz varsa tavsiye almak istiyorum. Bu telefonum resmen şu anda nasıl aldıysam ilk gün ki gibi duruyor . Bu telefonu , telefoncular dan veya tavsiye edeceğiniz bir yerden 64 GB versiyonu ile değiştirebilirmiyim . Eğer değiştirirsem ne kadarlık bir fark makuldür. Apple zorlu veya akasya böyle bir şey söylesem bana yardımcı olabilirler mi, bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim .

Şimdiden teşekkürler. :yes:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Buradan açıkçası bilgi vermek zor, Apple Store ile bizzat gidip görüşmen lazım.
Ekran kırıklarında vs degisim yapip hatta bir üstünü veriyorlar ama böyle olur mu mutlaka alıp verirler ama eskisini kaca sayarlar meçhul