iPhone 5S'i Sigortalatmak?

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce MediaMarkt'tan 1979 TL'ye iPhone 5S satın aldım. Eleman telefonu sigortalatmak ister misiniz diye sordu ve fiyatları sundu 250-350 TL arası fiyatlar söyledi. Fiyatlar biraz uçuk gibi geldi. Eve gidince biraz araştırmada bulundum. Olumsuz yorumlarıyla karşıma çıkan Cepkask oldu. Kararsız kaldım Cepkask satın alsam mı? İnternette de herhangi bir fiyat belirtilmemiş bununla ilgili. Tecrübeleri olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. İgilendiğiniz için teşekkürler.

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben 100 TL ile sigortalattım note 3 almıştım. GOLD'dan.

paitak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce MediaMarkt'tan 1979 TL'ye iPhone 5S satın aldım. Eleman telefonu sigortalatmak ister misiniz diye sordu ve fiyatları sundu 250-350 TL arası fiyatlar söyledi. Fiyatlar biraz uçuk gibi geldi. Eve gidince biraz araştırmada bulundum. Olumsuz yorumlarıyla karşıma çıkan Cepkask oldu. Kararsız kaldım Cepkask satın alsam mı? İnternette de herhangi bir fiyat belirtilmemiş bununla ilgili. Tecrübeleri olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. İgilendiğiniz için teşekkürler.

Ben de çok düşündüm sonra yaptırmadım eğer çok hor kullanmayan birisiysen ki okadar para verince insan kıymet biliyor
250 tl degecegimi düşünmüyorum %70 karşılayacak zaten

Yaptırmasının için pişman değilim :)

MehmetF4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence gerek yok zaten 1 sene sürüyor ve 1 senede senin o telefonu bozma vs olayları için arazida çalışman lazım eğer sakin bi hayatın varsa boşuna yaptırma cebinden boşuna para çıkmamış olur hem, ama yine de sen bilirsin dostum.

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimizden bir düşürsek ekran gitti garantiye gönderdiğimizde dünyanın parasını talep ederler. Cepkasktan sigortalatan var mı hiç?

MehmetF4tih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sürekli telefon elinde ise o zaman kasgo yaptır.