Iphone 5SE

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

Kullandığım cihazlar arasında Samsung S6, Htc M8, İphone 6S ve General Mobile 5 Plus bulunamakta en son olarak 1 hafta önce İphone 5se aldim ve hayatımda hic bir telefondan bu kadar memnun kalmamıştım. Telefonun özellikleri 6S ile aynı hatta karsilastirma yaptim 6S'ten her konuda daha hızlı siddetle tavsiye ederim. Telefonu dusurme derdiniz yok elinize tam oturuyor. Hiz konusunda cok iyi jilet gibi derler ya hani aynen oyle İphone 6S hem agir hemde ekran buyuk cerceve kalinliklari gercekten rahatsiz edici yolda yururken ayakta minibuste dolmusta her yerde telefonu tek elle cok rahat kullanabilirsiniz. Tavsiye ederim

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
6s'in çerçeve kalınlığı 5SE'de de var. 3D Touch iOS 10 ile büyük eksiklik olacak.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Ben SE yi ara modelinde ara modeli olarak görüyorum. Bilmiyorum burada iPhone'dan daha iyi anlayan arkadaşlar vardır da ilk önce 5 çıktı sonra 5S, 5C ardından 5SE çıktı. O telefona bir türlü kanım kaynamadı bilmiyorum belki 3GS kullandım baya bir süre ekranı büyültmek istiyorum artık ondan olabilir.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben SE yi ara modelinde ara modeli olarak görüyorum. Bilmiyorum burada iPhone'dan daha iyi anlayan arkadaşlar vardır da ilk önce 5 çıktı sonra 5S, 5C ardından 5SE çıktı. O telefona bir türlü kanım kaynamadı bilmiyorum belki 3GS kullandım baya bir süre ekranı büyültmek istiyorum artık ondan olabilir.
5SE 6s den sonra çıktı. Bu arada bu telefonun adı iPhone 5 SE değil ki. iPhone SE.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
5SE 6s den sonra çıktı. Bu arada bu telefonun adı iPhone 5 SE değil ki. iPhone SE.

İsmi önemli değil anlayan anlıyor zaten. O zaman şöyle olmuştur 'Ben büyük boyutta telefon sevenler için bir model tasarlıyım. Onun içine koyduğumuz donanımı klasik iPhone kasasının içine de sokalım' böyle demişlerdir diye düşünüyorum

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
İsmi önemli değil anlayan anlıyor zaten. O zaman şöyle olmuştur 'Ben büyük boyutta telefon sevenler için bir model tasarlıyım. Onun içine koyduğumuz donanımı klasik iPhone kasasının içine de sokalım' böyle demişlerdir diye düşünüyorum
Amaç belli. Küçük telefon sevenler için güncel bir telefon.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
:)
Bende babama ve amcama birkaç gün önce 1280 liradan iphone 5s aldım iki adet. 5s-5se güzel ama ekranı çok ufak.Türkçe klavyesi ile yazmak çok zor.Tabi 4" den memnunsan sorun yok.Bu arada 5se de ki ön kamera 5s ile birebir aynı.

Son düzenleme: