alnırr bende var temız satıorum 1100 tl kutu sarj kulaklık ne ıstersen var nuamram 0535 414 14 48Arkadaşlar iphone 5s hala alınırmı.
(Cevaplayan herkeze teşekkürler)
Hepsiburada'da 1300tl zaten.İkinci el 900'den yukarısı olmaz 5s'in.Fakat 32gb sürümü ise farklıalnırr bende var temız satıorum 1100 tl kutu sarj kulaklık ne ıstersen var nuamram 0535 414 14 48
whatsaptan resımde atarım alırsan
1 NİSAN'dayız da benim takvim mi yanlış gösteriyor.Teknosa çıldırmışUmarım yazım hatasıdır
![]()
Teknosa çıldırmışUmarım yazım hatasıdır
![]()
Teknosa çıldırmışUmarım yazım hatasıdır
![]()
Yaz bunu güzel söz.Doğruysa stok yapalım. Hala almak isteyenler var [emoji23]
Bu gerçek mi ? Ben tek bir tane alacağım.
Maalesef.Nabız kalmamış doktor.Tükenmiş
Kaç gündür böyle düzeltmeleri gerekiyorlardı gerçek galibaBu gerçek mi ? Ben tek bir tane alacağım.![]()
Sanırım teşhir ürünü ama teşhir ürünü olsa bile bu kadar ucuz olması şaşırtıcıKaç gündür böyle düzeltmeleri gerekiyorlardı gerçek galiba![]()
Stoklara gelse 2 tane alırım.Sanırım teşhir ürünü ama teşhir ürünü olsa bile bu kadar ucuz olması şaşırtıcı
Bilmiyorum bu işte bir iş var ya ne bileyim ekran falan kırıktır diyecek valla gelse bende alırım açıkçası çok iyi fiyat ios ve 10da bırak 2 sene kullanılır sanırımStoklara gelse 2 tane alırım.
yorumları okudum normal düz 5s teşhir ürünüde olabilir bilmiyorum ama ekranın kırık olması mümkün değil.Bilmiyorum bu işte bir iş var ya ne bileyim ekran falan kırıktır diyecek valla gelse bende alırım açıkçası çok iyi fiyat ios ve 10da bırak 2 sene kullanılır sanırım