İphone 5s vs Galaxy A5(2016)

A5 (2016) vs. Iphone 5s

• Kullanılan toplam oy
    4

Kayra Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon alacağım 5s mi alsam yoksa a5(2016) mı alsam çok kararsız kaldım çok telefon kullanan biri değilim genelde sosyal medya arada oyun ama telefonu kurcalamayı severim yeni özellikleri keşfetmek hoşuma gider.Bu noktada telefonu kurcaladıkça 1.5-2 sene sonra A5 in yavaşlayacağını düşünüyorum bir de güncelleme konusunda Allah'a emanet .5s de stabil oluşu ve güncelleme konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum .Şuan lumia 620 kullanıyorum bu yüzden ekranın küçüklüğü çok etkilemez ama A5 in ekranı ve tasarımı da beni çekiyor .Bu arada kameralarda birbirine yakın çekimler yapıyor .Anlayacağınız çok fazla arada kaldım bi akıl rica etsem.

A5 in tasarımı ve kurcalanabilirliği 5s in performansı ve kararlılığı ve tabi apple güvencesi bunlar aklımı çelen şeyler.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Samsung'un orta sınıfı alınmaz. 5s'de eskidi artık yazılımsal sorunlar mevcut ama bu günlük hayata engel değil saniyelik,dakikalık şeyler tabi güncelleme ile düzeliyorlar ve bazen cihaz kafayı yiyebiliyor. A5'in tasarımı çok güzel pil performansıda güzel ancak işlemci kötü cihazı ilk elime aldığımda arka planda çalışan uygulamarı görmek için dokundum cihaz dondu :D Bütçen heralde 1300-1400 bişey olmalı ki a5 diyorsun tabi ithalatçı garantili almayacaksan. O kadar bütçen var ise Lg g4 güzel bir tercih olur.

Kayra Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'un orta sınıfı alınmaz. 5s'de eskidi artık yazılımsal sorunlar mevcut ama bu günlük hayata engel değil saniyelik,dakikalık şeyler tabi güncelleme ile düzeliyorlar ve bazen cihaz kafayı yiyebiliyor. A5'in tasarımı çok güzel pil performansıda güzel ancak işlemci kötü cihazı ilk elime aldığımda arka planda çalışan uygulamarı görmek için dokundum cihaz dondu :D Bütçen heralde 1300-1400 bişey olmalı ki a5 diyorsun tabi ithalatçı garantili almayacaksan. O kadar bütçen var ise Lg g4 güzel bir tercih olur.

Telefonu ya turkcell den yada teknoloji marketlerden alacağım oralardada g4 bu fiyatlarda değil ki

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Telefonu ya turkcell den yada teknoloji marketlerden alacağım oralardada g4 bu fiyatlarda değil ki
Onu belirtmemişsiniz. Evet bu şekilde bakınca cihaz sayısı azaldı gibi. Pil yönünden 5s sıkıntılı olmasa hala süper cihaz da işte Sosyal medya bitiriyor bu cihazı.

Reaksiyon puanı
3
Sana Özet geçeyim, Oyun, apk, hile hurda vs. ile uğraşan birisi isen kesinlikle Android.. Ancak Sadece Whatsapp, Facebook, İnternette gezini, Tango vs. ise Apple Tavsiye ederim.. Daha pazartesi günü 5s aldım.. Wuu efsane ..

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Önerim ikisini de almayıp,G4 Alman olur.Kipadan da alabilirsin.5S çok şık bir cihaz kesinlikle ama artık eskidi,orta segment Samsung almak,neredeyse şerefin üzerine kumar oynamana yakın olacaktır ki,hem Güncelleme hem de stabilite konusunda Allah'a emanet o telefon.

Kayra Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerim ikisini de almayıp,G4 Alman olur.Kipadan da alabilirsin.5S çok şık bir cihaz kesinlikle ama artık eskidi,orta segment Samsung almak,neredeyse şerefin üzerine kumar oynamana yakın olacaktır ki,hem Güncelleme hem de stabilite konusunda Allah'a emanet o telefon.
1400-1500 civarı fiyata g4 nereden bulabilirim

Kayra Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana Özet geçeyim, Oyun, apk, hile hurda vs. ile uğraşan birisi isen kesinlikle Android.. Ancak Sadece Whatsapp, Facebook, İnternette gezini, Tango vs. ise Apple Tavsiye ederim.. Daha pazartesi günü 5s aldım.. Wuu efsane ..
Kamera fln nasıl bunun yerine keşke şunu alsaydım dediğin bir telefon var mı yada şu yanı kötü dediğin bir şey