iPhone 5S ve 5C Düşme Testi!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;QGkDSzGtdew]http://www.youtube.com/watch?v=QGkDSzGtdew[/video]

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim merak ettiğim bu tür test yapanlar telefonları ücretsiz mi alıyor acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim 2 tahminim var ya ücretsiz tanıtım için alıyorlar ya da çok ucuza aldıkları için bu kadar rahat atabiliyolar.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence böyle şeyler şans işi taş zemine düşer kırılmaz masaya fırlattığında 10 parçaya ayrılır şans işi bunlar şans

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Demekki Neymiş 5s Alınabilir 5c Alınmazmış

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu test adil değil dikkat edin ip5s in ekranı direk zemine vurmuyor ama ip5c nin ekranı ise tam olarak zemine vuruyor ve doğal olarak kırılıyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
düşme testlerini çok saçma bulurum yanı butun telefonlar az hasarlıda olsa çok hasarlıda olsa mutlaka hasar alır .

Küçücük bi yeri kırılsada insanın morali bozulur yine ekranı değiştirirsin
Ekranın tamamı paramparça olsada değiştirirsin

yani Az hasar almasının filan bi önemi yok . Telefoncuy gittiğinde bu telefon çok kucuk hasar almış diyip fiyat indirmezler O yuzden bu testleri sevmıyorum ve yararlı değil hiçbi telefon için , sadece apple değil .

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Eliyle yukarıdan bıraksın, 2 telefonu da yere aynı açıyla düşürsün ben hediye edecem bir Iphone 5s :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu test adil değil dikkat edin ip5s in ekranı direk zemine vurmuyor ama ip5c nin ekranı ise tam olarak zemine vuruyor ve doğal olarak kırılıyor.

İşte bundan dolayı saçma çünkü telefonlarda sağlanan dengede önemli 5s de denge çok iyi yapılmış bundan dolayı kurtarabiliyor ama 5c nin dengesi o kadar iyi değil ve haliyle telefon ekranın üzerine düşüyor