İphone 5s replika lazım?

slymnrfi01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. bana iPhone 5s kamerası güzel olan ve mtk6582 ortalama 1 gb ram olan bir replika bulabilirmisiniz türkiyede varsa ayrıca sevinirim yani üst penceresi bile aynı olsun aliexppresten sipariş ettim karttan parayı aldılar ama ürün gelmiş adresi bulamamışlar singapour post ile ispanyaya geri dönmüş satıcıda cevap vermiyor bu konular hakkında yardım eden varsa çok sevinirim cidden çok büyük sevap işlemiş olur :) yardım eden etmeyen herkes sagolsun ramazanınız mübarek olsun :)

slymnrfi01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ordakilerin menü geçişleri çok yavaş ve kamerası kötü. iphone 5c güzel klonları var ama stokta yok sanırım onlarda

alialaskarov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi sen neden aliexpresse spor acmadin ki ?parani aldinmi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Replika ürün alıyorsunuz tabikide kasıcak donucak takılıcak sonuçta replika, takılma donma istemiyorsanız orjinal alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aliexpressten telefon tablet bilgisayar türü ürünleri getirtemezsin gümrüğe takılır istediğin özelliklerdede iphone replikası yok bahsettiğin özellikleri ancak replika note 3 lerde bulabilirsin. iphone5 serisinin replikaları rezalet durumda hiç tavsiye etmem çoğunda 3g bile yok

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Replika neden alınır bilmiyorum şimdi o telefonun replikasına ortalama 400 tl vereceksın o paray git adam akıllı bir android telefonun 2. elini al kullan daha sağlıklı olur.

mert32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mervemobile da var fena değil.bir bak istersen

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
mtk658işlemcili iphone 5 replica vardı bir aralar elimde cihaz çok tatlıydı kamerasından tutta hızına kadar çok iyiydi ve stabildi. 1. sınıf replica bir üründü o cihazı elime alana kadar replicaları komik bulmuşumdur ama o cihaz beni antireplicacı dan replicalovers+ yaptı :D Valla böyle cihazlar yani biraz şans işi direk bu işi yapan yakın birini bulman lazım netten alıncak bişi değil maalesef.

slymnrfi01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki fiyatı uygun güzel bir cihaz bulmama yardımcı olacak biri var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doruk Storede bulabilirsin fiyatı biraz pahalı ancak kaliteli replicadır,oradan alışveriş yapmadım ancak videolarından yola çıkarak seni bilgilendiriyorum bende allahın izniyle replika satan bir arkadaştan alacağım güvenilirmiş,ayrı zamanda bu replikalarda çok imei sorunu ortaya çıkıyor bilginize.