İphone 5s mi & Galaxy S4 mü ?

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar..

Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum sizce hangisini alsam ?

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ankarada cep telefonu satış&servis dükkanım var üyeliğimin yeni olması yanıltmasın seni.. işim gereği bi çok telefon elimden geçti sözün özü s4 güzel cihaz fakat artık devri kapandı ki samsungun klasik tasarım anlayışıda cabası 5s'in 64 bit işlemcisi ios'un stabilitesi ve uzun süre veriln yazılım desteği cevabın 5s olmasına sebeb oluyo.. donanımsal olarak baktığında s4 sana daha üstün gibi gelebilir ram vs. fakat donanım-yazılım uyumuda en az donanım kadar önemlidir ve apple donanım-yazılım olayını aştığını biçok kez ıspat etti.. ben şahsi tercihimi 5s den yana kullanırdım.. şimdiden hayırlı olsun :)

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ankarada cep telefonu satış&servis dükkanım var üyeliğimin yeni olması yanıltmasın seni.. işim gereği bi çok telefon elimden geçti sözün özü s4 güzel cihaz fakat artık devri kapandı ki samsungun klasik tasarım anlayışıda cabası 5s'in 64 bit işlemcisi ios'un stabilitesi ve uzun süre veriln yazılım desteği cevabın 5s olmasına sebeb oluyo.. donanımsal olarak baktığında s4 sana daha üstün gibi gelebilir ram vs. fakat donanım-yazılım uyumuda en az donanım kadar önemlidir ve apple donanım-yazılım olayını aştığını biçok kez ıspat etti.. ben şahsi tercihimi 5s den yana kullanırdım.. şimdiden hayırlı olsun :)

Cevabınız için teşekkürler fakat benim gönlüm nedense s4'ten yana.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Samsung yiyosa apple gibi az donanımla bu hıza stabiliteye ulaşsın.En iyi donanımları kullanıyo ,farkı sen anla

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki o zaman s4'ü düşünmeden alın zira burda fikriiz değişirse içinizde bi keşke kalır...

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4 aslında fena telefon değil ama İphone 5S kat kat daha iyi S4'den.
Ama gönlün S4'den yanaysa S4 alabilirsin ama S4'ün devri bitti para varsa biraz bekle S5 al zaten S4'den fazla bir farkı yok.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cevabınız için teşekkürler fakat benim gönlüm nedense s4'ten yana.
Doğru bir tercih yaparsın. Fiyatı şuan için oldukça ekonomik. Devri bitti denmesi komik :D Sanki arama yapmıyor, sanki whatsappa girmiyor? Performanslı her oyunu oynatan canavar gibi bir telefondan bahsediyoruz. Aynı fiyata 4s alabilirsin iPhone da. Aradaki fiyat farkını hiç haketmiyor iPhone. Bu sebeple kararını samsungtan yana kullanman bence de en doğrusu

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
ip 5S tabiki de ama arada fiyat farkı var tabi. LG G2'ye göz attınız mı acaba ?

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5s almalısın. Ama illa android telefon alcaksan benim telefonum gibi lg g2 almasın :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5s almalısın ios teknolojisi androidden iyidir bence seçimin iphone 5s değil iphone 6 olmalı

Beterиetor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki de 5S neden mi abiii ooo Iphone o apple çönnkööö :D başka açıklama yapmayoorem :D asdfghj :D
Ama android alcaksan eğer lg nexus 5 veya lg g2 tavsiye ediyorum android de kişiselleştirme farkı var başka bişşş yok.

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
5s şu an için bütçeme pek uymuyor, o yüzden s4'te karar kıldım. Siz yorumları yapmaya devam edin benim gibi kararsız arkadaşlar gelip okur belki. :)