IPHONE 5S KAMERAYI KULLANAMIYORUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zcryber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zcryber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
foto bölümünde fotoğraf çekemiyorum kare bölümündede siyah ekran kalıyor yani ama ağır çekimde falan çekebiliyor sorun nedir arkadaşlar ?

bahridayı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
  1. Kamera camlarını kontrol edin; toz veya leke olabilir var ise bunu temizleyin.
  2. Kullandığınız kılıfın kameranın önüne gelip gelmediğini kontrol edin.
  3. Kullandığınız kılıfın metal olması kamera kalitesini bozabilir, kılıfı çıkarıp deneyin.
  4. Açma kapama tuşuna ve home tuşuna birlikte basarak ayarları sıfırlayın.
  5. En güncel sürümü yükleyin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazını restore etmeyi denedin mi? Tam yedek alıp bir restore et derim, buda çözüm olmazsa en son ipsw yı tekrar kur, muhtemelen yazılımsal bir sorun, donanımsal olsaydı kamera hiç açılmazdı.

zcryber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ağır çekim moduna aldığımda kamerada hiçbir sıkıntı yok ama normal çekim moduna aldığımda çekmiyor yani. Cihazıda sıfırlamak istemiyorum ayrıca şu an en güncel sürüm yüklü.

bahridayı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
  • Ayarlar / Settings > Genel / General > Sınırlamalar / Restrictions gidin ve İzin Ver Kamera bölümünde ON konumunda olduğundan emin olun.

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Ağır çekim moduna aldığımda kamerada hiçbir sıkıntı yok ama normal çekim moduna aldığımda çekmiyor yani. Cihazıda sıfırlamak istemiyorum ayrıca şu an en güncel sürüm yüklü.

Hard reset denediniz mi? Bazen ufak takılmalar ve hatalar reset ile duzeltilebiliyor.