Fundikap
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
merhaba arkadalar soru belli zaten yada ios 10 un tamamını alırmı
İOS 10'un türevlerini'de alır daha sonra almazResmi açıklamammı kardeş
İnşallah öyle olur bende iPhone 5s kullanıyorumIos 11 de alir cünkü iPhone 5S in 64 bit islemcisi var.. nasilki iPhone 4S digerlerinin aksine ios 9 aldiysa ve ios8 de son bulmadiysa , iPhone 5S de 11 alir... Hatta Apple bizi sasirtir iPhone 5 bile alir.. Ama apple artik 32 Bit iosa devam etmek isterse tabi..
İnşallah öyle olur bende iPhone 5s kullanıyorum
Evet steve jobs yaşasa şimdi apple olduğundan daha iyi bir yer olurdu.Bende iPhone 5S kullaniyorum.. Gayet saglam calisiyor.. iPhone 7 ciksa bile almayi düsünmüyorum.. Zaten cikacak iPhone 7 pekde degisiklige gitmiyor. Aksina özellik kisitlaniyor. Kulaklik girisi kalidiriliyor. iPhone 7 alirken acaba 6 mi aliyoruz yoksa 6S mi aliyoruz belli degil.. Ama herseye ragmen bunlar dedikodular tabiki gercegi Eventte görecegiz.. Ama Steve Jobs öldükten sonra artik sizan hicbirsey fake cikmadi.. Bu dedikodularinda dogru cikma orani epey yüksek,
Amin.İos 11'i alır. İos 12 icin bisey diyemem
Apple yazılımı düzeltmeye basladi. İos 9'da bozdular ios 10 betalar bile cok iyi olduguna göre . Apple süpriz yapip 4s'e ios 9 verdiler. 5s dünyadaki ilk 64 bit ve parmak izi okuyuculu cihaz bu yüzden önemli ios 12'de iyi olur.
Belli olmaz bu Apple.5s 11 ile desteği kapatacak. 12'yi vereceklerini düşünmüyorum çünkü cihazlar zaten 3 senelik destek alırken 4S ile bunu 4 seneye çıkarmalarıyla daha da artıracaklarını düşünmüyorum.
ıphone 4s ıos 10 beta 5 yüklenemediğine göre demekki son buldu artık 4s e güncelleme desteğiBelli olmaz bu Apple.
ıphone 4s ıos 10 beta 5 yüklenemediğine göre demekki son buldu artık 4s e güncelleme desteği
4s ıos 5 ile geldi ios 10 da son buldu
ıphone 5 6 ile geldi demekki ıos 11 ile sonbulacak 5s te ıos 12
İnşallahiphone 5 ios 10 alacağını düşünürsek 5s 11 alacak