Iphone 5s hangi renk almaliyim

iphone 5s alsanız hangi renk alırdınız

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İphone 5s renkleri için herkes ankete katılabilirmi lütfen:yes::yes:

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
3 tane renk var zaten zor olmasa gerek. En iyi renk altin onu almalisin

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşünmeden altın rengini al derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
altın rengi türkiye de biraz kötü karşılanıyor :yes:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Gümüş her zaman iyidir.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kardeşime altın rengini aldım,gerçekten çok şık ve zarif,tavsiye ederim,kendime iphone alacak olsam hiç düşünmem gold alırım..

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
gold daha iyidir.hiç değilse iphone 5 olmadığını belli ediyor. Daha zor bulunan bir renk ve satmak istersen daha kolay tercih edilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle Gold alınmalı.Çok zarif şık ve özel bir renk. Sadece 5S 'e özel bir renk..

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
space gray daha güzel iphone 5 deki gibi çizilme sorunu yok hangisi daha güzel geliyorsa onu ala ama bence space gray

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyaz alma da istediğin rengi al derim ben çünkü beyazının iphone 5 den farklı bir havası yok yani göz almaz ,,space gray tercih ederim ama altın renginin de zengin havası var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyaz rengin 5 ile hiç bi farkı yok bende once beyaz alacaktım sonradan gold almaya karar verdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blush:çok haklısınız bencede altın regi ama space grey de çok güzel hangisini almalıyım

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben olsam gümüş rengini alırım.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben tercihim beyaz cünkü cizik dökük olsada fazla beli etmez

Quaoar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim tercihim de siyah renk doğrusu...

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben tercihim beyaz cünkü cizik dökük olsada fazla beli etmez

Benim tercihim kesinlikle SpaceGray çünkü kenar ve arkası gri renkle çok şık duruyor boya dökülmesi konusunda iPhone 5 teki gibi bir sıkıntı yaşatmıyor aynı beyazdaki gibi göstermiyor. Ayrıca Silver ve Gold renkteki 5S lerde home tuşunu pek beğenmedim SpaceGray diyorum başka birşey demiyorum.

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:blush:çok haklısınız bencede altın regi ama space grey de çok güzel hangisini almalıyım

Siyahda home tuşu kötü asıl. 5s'in bir diğer farkı da home tuşu etrafındaki halkadır. Ve altın rengindeki altın halka çok hoş duruyor. Space gray sahibi arkadaşlarım halkanın olduğundan bile habersizdi benim telefonu görene kadar. :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Siyahda home tuşu kötü asıl. 5s'in bir diğer farkı da home tuşu etrafındaki halkadır. Ve altın rengindeki altın halka çok hoş duruyor. Space gray sahibi arkadaşlarım halkanın olduğundan bile habersizdi benim telefonu görene kadar. :)

Aksine bende o halkayı beğenmedim ayrıca SpaceGray in şıklığı yeter :) Yemişim Gold rengini ben sırf kız arkadaşım Gold aldı diye SpaceGray aldım :P :D

L@civert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altın rengi çok hoş. Altın rengine olan tü algıyı değiştirdi adamlar.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende altın rengini kullanıyorum ve gerçekten süper iki gün önce de abime aldık altın renk gerçekten mükemmel :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben gümüş rengi almak istemiyorum sizce altın rengi mi almalıyım yoksa uzay grisi (siyah) rengi mi almalıyım? Bazıları bu renklerin iyi ve kötü yanlarının olduğunu söylüyor. Örneğin bazı renklerinde telefonun çizikleri belli oluyormuş.

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarın bende iphone 5s alıyorum gold alacağım bence sende almalısın

SweatBasqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
baya bi zaman geçmiş bu konunun ustunden ama bundan sonra alacak arkadaslar ıcın konusuyum altın rengi dier adıyla şarap mı ne bayanlar için tasarlanmış hem altın erkekler için haram :tt2: ciddi bi renk olarak bende siyah var kuzenımde gümüş(silver) cok haalı duruyo benım uzay grısı ama gümüş de iyi altın sarısı alma ama bence :thumbdown: