İPhone 5s Güncelleme İlerlememe Sorunu

Daredevil61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce ios 10 gelişitirici sürümünü telefonuma yükledim ama çok verimsiz çalıştığı için 9.3.2'e tekrar döndürmek istedim. Telefonu yedekledim restore moduna alıp ITuness 9.3.2 indirdim ama restore modunda güncelleme yaparken telefon ilerleme yapmıyor. Yaklaşık 3 saatir yüklüyor itunes de çubuk yarıya anca gelebildi telefonda ise ilerleme durumu hala başlarda

Derdest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce ios 10 gelişitirici sürümünü telefonuma yükledim ama çok verimsiz çalıştığı için 9.3.2'e tekrar döndürmek istedim. Telefonu yedekledim restore moduna alıp ITuness 9.3.2 indirdim ama restore modunda güncelleme yaparken telefon ilerleme yapmıyor. Yaklaşık 3 saatir yüklüyor itunes de çubuk yarıya anca gelebildi telefonda ise ilerleme durumu hala başlarda
Ayarlardan ios 10 için yüklediğin profili silmen gerekli.

Daredevil61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kral sildim şuan pc kapandı tekrar başa sardı çok aşırı yavaş naptıysam olmuyor restoredende açamıyorum telefonu

Derdest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
kardeşim profilden silmiştim zaten şuan telefona erişemiyorum restore modu geliyor
Telefonu kurtarma modunamı alıp yapmaya çalışıyorsun yoksa itunestenmi restore ediyorsun. Tel. Kablo takılı iken güç+home tuşuna basık tut pcye bağlı iken doğru sürümü indirdiğinden emin ol kapanıp açılınca telefon hom tuşu kalsın elinde. Kurtarma moduna geçince bıak hom tuşunu sonrasında yükle dediğinde hangisi doğruysa itunes bulup halletmesi gerekli.

Pursue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bende aynı şeyi yaşadım, iOS 10un aşırı buglu olması rahatsız etti beni ve 9.3.2'ye dönmek istesemde olmadı.
Sorunu ipsw restore dosyasını indirerek çözdüm, nasıl olsa yedek almışsın, kur sıfırdan iOS 9.3.2'yi üstüne yedeğini yükle telefona. ;)

BURADAN cihazının modelini seçerek sadece 9.3.2 ipsw restore dosyasını indirebilirsin.

Dosya inince iTunes gelip SHIFT tuşuna basılı tutarak iPhone'a geri yükleyi seç, ardından dosya nereye indiyse onu bulup işlemi başlat. :)
(Not; iPhonemi bul seçeneğini kapatmalısın!)

A.Haluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende aynı şeyi yaşadım, iOS 10un aşırı buglu olması rahatsız etti beni ve 9.3.2'ye dönmek istesemde olmadı.
Sorunu ipsw restore dosyasını indirerek çözdüm, nasıl olsa yedek almışsın, kur sıfırdan iOS 9.3.2'yi üstüne yedeğini yükle telefona. ;)

BURADAN cihazının modelini seçerek sadece 9.3.2 ipsw restore dosyasını indirebilirsin.

Dosya inince iTunes gelip SHIFT tuşuna basılı tutarak iPhone'a geri yükleyi seç, ardından dosya nereye indiyse onu bulup işlemi başlat. :)
(Not; iPhonemi bul seçeneğini kapatmalısın!)
Kardeşim İPhone 5s için GSM ve GLOBAL seçeneği var benim telefon GSM ama verdiğin linkte GSM seçtiğim zaman İPhone 5s (6.1) yazıyor benim telefon İPhone 5s (6.2) GSM ben nasıl indirecem ipsw dosyasını