İPhone 5s ekran problemi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba İPhone kullanıcıları
Ben 5 yıllık 5s kullanıcısıyım telefon çalışıyor ancak dün dokunmatik bugün ise ekran hepten gitti 2 hafta sonra yeni bir telefona geçip 5s'i satacam ancak ayarlarda İCloud hesabım açık kaldı ve satmadan önce telefonu sıfırlamam gerekiyor sizce bu sıfırlama işlemini ve İCloud çıkışını masaüstündeki İTunes'tan yapmam mümkün mü ?
Ekranı 5 ay önce değiştirdim ve batarya ile birlikte bana 250'ye patladı 3.kez tamire vermek istemiyorum yani anlayacağınız eski telefona yatırım yapmak istemiyorum
Lütfen bana yardımcı olun

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Merhaba İPhone kullanıcıları
Ben 5 yıllık 5s kullanıcısıyım telefon çalışıyor ancak dün dokunmatik bugün ise ekran hepten gitti 2 hafta sonra yeni bir telefona geçip 5s'i satacam ancak ayarlarda İCloud hesabım açık kaldı ve satmadan önce telefonu sıfırlamam gerekiyor sizce bu sıfırlama işlemini ve İCloud çıkışını masaüstündeki İTunes'tan yapmam mümkün mü ?
Ekranı 5 ay önce değiştirdim ve batarya ile birlikte bana 250'ye patladı 3.kez tamire vermek istemiyorum yani anlayacağınız eski telefona yatırım yapmak istemiyorum
Lütfen bana yardımcı olun
kurtarma moduna al sonra iTunes’dan kur

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
kurtarma moduna al sonra iTunes’dan kur
Telefonu ITunes'a bağlıyorum telefonu görüyor ama telefona görüntü gelmediği için gelen cihaza güven güvenme ekranından güven diyemiyorum
Orta tuş bozuk yani dfu modunu istesem de yapamıyorum orta tuş da birkaç gün önce bozuldu bari telefonu sıfırladıktan ve İCloud hesabımdan çıkış yapsaydım telefonun ekranı ondan sonra cortlasaydı

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Telefonu ITunes'a bağlıyorum telefonu görüyor ama telefona görüntü gelmediği için gelen cihaza güven güvenme ekranından güven diyemiyorum
Orta tuş bozuk yani dfu modunu istesem de yapamıyorum orta tuş da birkaç gün önce bozuldu bari telefonu sıfırladıktan ve İCloud hesabımdan çıkış yapsaydım telefonun ekranı ondan sonra cortlasaydı
kurtarma moduna al sen bi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
kurtarma moduna al sen bi
Kardeş ekran görüntü gelmiyor orta tuş da çalışmıyor kurtarma moduna nasıl alayım İTunes'a bağlamaya kalksam telefondan cihaza güven demem gerekiyor ama ekranda ne görüntü var ne de dokumatiği çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada orta tuş bozuk olduğu için assistive touch'ı aktif ettim dün dokunmatik gidince daha doğrusu geç tepki veriyor assistive touch ise olduğu yerde duruyor onu da kullanamıyorum cinnet geçirtti bana

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kardeş ekran görüntü gelmiyor orta tuş da çalışmıyor kurtarma moduna nasıl alayım İTunes'a bağlamaya kalksam telefondan cihaza güven demem gerekiyor ama ekranda ne görüntü var ne de dokumatiği çalışıyor

Bu arada orta tuş bozuk olduğu için assistive touch'ı aktif ettim dün dokunmatik gidince daha doğrusu geç tepki veriyor assistive touch ise olduğu yerde duruyor onu da kullanamıyorum cinnet geçirtti bana
o zaman home butonu bozuk diyeceksin

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
o zaman home butonu bozuk diyeceksin
aynı şey ha orta tuş ha home tuşu ne fark eder ?
home butonu çalışmıyor bu yüzden kurtarma moduna alamıyorum eeee ben bu İPhone'u nasıl sıfırlayacam ?

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
aynı şey ha orta tuş ha home tuşu ne fark eder ?
home butonu çalışmıyor bu yüzden kurtarma moduna alamıyorum eeee ben bu İPhone'u nasıl sıfırlayacam ?
Internette 70 tlye ekran var. Alıp kendin tak bence. Çok kolay değiştirmesi. Ben iphone 5 ekranı değiştirmiştim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Internette 70 tlye ekran var. Alıp kendin tak bence. Çok kolay değiştirmesi. Ben iphone 5 ekranı değiştirmiştim.
5 ay önce hem ekran hem dokunmatik ve home tuşu 200'e bataryası da 50 tl'ye patlamıştı
Usta ekranı değiştirmek için sadece tornavida lazım değil mi başka ekstra bir şeye gerek yok

Yeni telefon alacaksan öyle kalsın hiç elleme ama satacağım diyorsan Apple iPhone 5S Lcd Ekran ve Dokunmatik Set - Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu masrafı yapman gerek başka yolu yok.
yeni telefon 2 hafta sonra alınacak ama 5s'i satmam gerek onun parası ile kulaklık alacam acaba telefoncu en fazla ne kadara alır 300'e alırsa razıyım

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Usta ekranı değiştirmek için sadece tornavida lazım değil mi başka ekstra bir şeye gerek yok
İnternette ekran alınca yanına aletleri gönderiyorlar genelde, sipariş verirsen dikkat et ona. Internetten video izle sen de yaparsın çok kolay.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İnternette ekran alınca yanına aletleri gönderiyorlar genelde, sipariş verirsen dikkat et ona. Internetten video izle sen de yaparsın çok kolay.
Aletleri gönderiyorlarsa sıkıntı yok ayrıyetten home tuşu da bozuk yani ben dfu moduna alamıyorum

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
O cihaza 50 100tl verirler satma daha iyi bence kır gitsin

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
O cihaza 50 100tl verirler satma daha iyi bence kır gitsin
Hocam sahibinden sitesinde ilanlara baktım ekranı kırık 5s 350 tl'ye koyan var yani bence satılabilir
telefon çalışıyor sadece ekran ve home butonun değişmesi gerekiyor bende eski telefona yatırım yapmak istemiyorum 3.kez değiştirmek de istemiyorum
Yedek parça niyetine alırlar artık

Home button hakkında bir fikrim yok maalesef
Bu benim 3.home butonumdu artık sanal tuşlu bir telefona geçme vakti geldi

Son düzenleme: