Iphone 5S Batarya Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdqw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdqw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben Aralık 2015 ayında alınmış bir Iphone 5S kullanıyorum ve hala 1 yıllık garantisi var. Telefon son zamanlarda bazen %2-5 bazen %10-20 ve hatta bazende %35 gibi değerlerde kapanıyor telefonu şarja takınca kaldığı yüzdeden devam ediyor. Yani telefonumun ne zaman kapanacağını bilemiyorum ve bir çok osrun çıkarıyor erken kapanması, teknik servise verirsem değişim yaparlar mı ?

Eğer değişim yaparlarsa sizce satıp GM5 Plus almalımıyım yada başka bir telefon Iphone'dan bir süre uzak durmak istiyorum çünkü.

furkany33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
10.1.1 sürümü kullanıyorsan bendede aynı sıkıntı var apple müsteri hizmetlerini aradım bataryama baktılar sağlıklı dediler yani yazılımda sıkıntı var ama istersen ara sende seninde bataryana baksınlar sorun olunca söylüyorlar

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Yazılım kaynaklı. Bana 2 sene önce olmuştu 5S kullanıyordum bende. Apple store'a götürmeni tavsiye ederim orada yazılımı güncellesinler mac'e bağlayıp sorun çözülüyor.

AtknKOCA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam yazılım kaynaklı 6 kullanıyorum bazen 30 da kapanıyor şarja takıınca 30 şarj ile başlıyor 10.2 bu hafta çıkıcak çoğu sorunların düzeldiğini söylüyolar bakalım ne olacak

İos 10.2 yayınlandı hocam güncelle inşallah düzelir

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
ios 10.2 ye güncelle
Eğer düzelmezsse servise ver. Orda da olmazsa sat Xioami mi5 al gm5plus değil

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
IOS sürümün kaç ?
Eğer telefonunu şarj ederken sürekli kullanıyorsan oyun oynama WiFi vs pilin yıpranmış olabilir.
Yedeğini al iTunes den güncelle eğer sorun devam ederse Apple Storeye gönderin.