iPhone 5s Asphalt 8

borandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben iphone 5s'e asphalt 8 yükledim ancak arada küçük takılmalar oluyor, sizce normal mi ?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Küçük takılmalardan kastınız anlık ekran donmasıysa ve nadiren oluyorsa sorun olacağını sanmam ama rahatsız edici düzeydeyse cihazda problem olabilir.

borandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok çok çok küçük ekran donmaları oluyor ve nadir yani takılıp kalmıyor merak ettiğim bunun gibi bir telefon için normal mi ?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Durum tam olarak,nasıl bilmiyorum ama ben ıphone 4s ve ıphone 5 de kusursuz bir şekilde oynamaktayım eğer aşırı bir takılma söz konusu değilse problem yoktur oyuna gelecek güncelleme ilede halledilir diye düşünüyorum bence size özgü bir problem değil telaş yapmayın.

borandroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oynadığımda şarj %20 nin altındaydı bir etkisi olmuş olabilir mi ? ya ben de çok akıcı oynuyorum ama nadiren takılmalar oluyor

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok çok çok küçük ekran donmaları oluyor ve nadir yani takılıp kalmıyor merak ettiğim bunun gibi bir telefon için normal mi ?

Bana normal değil gibi geldi,büyük bir teknoloji marketteki görevlilere (Teknosa,Vatan,Bimeks,Saturn vs vs) gidip sorarsanız iyi olur.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
benimki takılmıyor sana bozuk cihaz denkgelmiş:laugh:

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
takılmayı sen hissediyorsn bence :D psikolojik seninkisi
5s kullanıyorum sorunsuz
4s kullanıyor annem sorunsuz :D
4 de denemedim ama.

Mr.Nomad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de 5s var ve harbiden asphalt 8'de arada kasıyor ayrıca real racing 3'de de özellikle virajlara girerken sık sık frame düşmeleri yaşanıyor, belki ben abartıyor olabilirim ancak bu gerçekten sinir bozucu bi durum, apple'ın amiral gemisinin bu oyunlarda yağ gibi akması lazım, ayrıca cihazımın geekbench 3 skorları da normal, telefonda bi sıkıntı yok yani.

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki oyundandır. Bende oluyordu ama güncelleme gelip düzeldi.