mhmtgns
Asistan
Telefonda istediğim tek şey büyük olmayan bi ekran kalite ve hız. Tabii ki de kamera vb. özelliklerde iş görür olması lazım. İos 10 ile birlikte dahada güzelleştimi 5s yoksa daha önceki sürümlerlemi kullanılmalı?
5s 5'ten sonra sanırım 6 demek istediniz.Her türlü SE al. Sakın 5'ten önceki telefonları da alma onların güncelleme desteği yakında kalkacak. Kalırsın ortada bir şey yapamadan ...
5s 5'ten sonra sanırım 6 demek istediniz.
5s yerine ikinci el 6 olabilirmiSE alabiliyosan onu al ama o kadar param yok diyosan bence 5s alınabilir bi tek bataryası üzer...
Galiba. Olaylar karıştı. Ama 5S alacağına arkadaş 5SE alması daha mantıklı. O mesajda ne demek istediğimi anlamış değilim[/QUOTE5s yerine ikinci el 6 olabilirmi
Daha iyi olur ikinci el 6...Bende 6 kullanıyorum ve gayet memnunum...5s yerine ikinci el 6 olabilirmi
Peki iphonede jailbreak yapmadan telefonda androidteki gibi herhangi bi dosyalama uygulaması indirebiliyomuyuz?Daha iyi olur ikinci el 6...Bende 6 kullanıyorum ve gayet memnunum...
5s ios 10 deneyimler nasıl pekiBen jailbreak yapmadım dosyalamaya da ihtiyaç duymadım hiç ama vardır illa ki bi program koskoca mağaza var apple store yani![]()
Önceden 4s kullandım. Hayatımda kullandığım elde en iyi duran telefondu herşeyiyleEğer, Iphone 5SE Almaya maddi durumun yetiyorsa al, yetmezse 5S al 5S IOS 11 veya 12 yi göreceğini düşünüyorum....
5s ile SE Arasında sadece işlemci farkı var başka birşey yok kamera vs herşey aynı
androidçileri de dinleme ben hala ıphone 5 ve ıphone 4 ikisini birden kullanıyorum sıfır kasma sıfır dert cayır cayır çalışıyor ıp4 güncelleme desteği kesti hatta 4s'te de fakat ıp5 te kesmedi daha...
nede olsa sitiv amcanın zamanındaki telefonÖnceden 4s kullandım. Hayatımda kullandığım elde en iyi duran telefondu herşeyiyle
Jailbreak yapacaksan iphone tavsiye etmem. İphone tercih edilmesinin en büyük sebebi ios sisteminin güvenilirliği. Jailbreak ile telefonun Android'den farkı kalmıyor.Peki iphonede jailbreak yapmadan telefonda androidteki gibi herhangi bi dosyalama uygulaması indirebiliyomuyuz?
Bu devirde 5s alınmaz bende 5s var ama telefon hala stabil çalışıyor 5s alman yerine birazdaha bütçeni genişletim 5se almanı tavsiye ederim .sTelefonda istediğim tek şey büyük olmayan bi ekran kalite ve hız. Tabii ki de kamera vb. özelliklerde iş görür olması lazım. İos 10 ile birlikte dahada güzelleştimi 5s yoksa daha önceki sürümlerlemi kullanılmalı?