iphone 5s alıcam yardımcı olurmusunuz

Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon geldiğinde ios 7le gelicek sanırım ben sadece instagram müzik ve maçkolik olarak kullanıyorum telefonu illa güncelleştirme yapıp telefonu yenilemem şart mı? iosu güncellemesem ne olur?

canhakangurdapx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güncelle sorun olmaz 5s kötü bir cihaz değil iOS 7 de de jb yapıp istediğin uygulamaların eski versiyonlarını yükleyebilirsin

Reaksiyon puanı
0
Güncelle sorun olmaz 5s kötü bir cihaz değil iOS 7 de de jb yapıp istediğin uygulamaların eski versiyonlarını yükleyebilirsin
valla jb yapıp istediğin uygulamaların eski versiyonlarını yükleyebilirsin demişssin ama hiç birşey anlamadım pek teknolojiyle aram yok özelden numaranızı atarsanız 5dakika bi bilgi almak istiyorum

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefon geldiğinde ios 7le gelicek sanırım ben sadece instagram müzik ve maçkolik olarak kullanıyorum telefonu illa güncelleştirme yapıp telefonu yenilemem şart mı? iosu güncellemesem ne olur?

Telefonu günccellemeniz şart değil ancak ;
bazı uygulamalar ios'in son sürümünü destekleyerek sizden güncelleme isteyebilir. bu durumda telefonu güncellemeniz gerekebilir onun hatasını alırsınız zaten ;)