İphone 5C

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şu an samsung s4 kullanıyorum yaklaşık alalı 3 ay oldu ancak hepimizin bildiği üzere klasik samsung sorunları artık gına getirdi (rehbere geç girme, ara sıra bildirim çubugunda donmalar,menu gecislerinde donma,...) s4 u satıp ıphone 5c almayı dusunuyorum hem fiyatı da 5s e göre daha makul duzeyde sizce 5c almalı mıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 ü satacağına cyanogenmod 11 yükle. telefonunda ne kasma ne takılma hiçbir şey kalmaz. iphone gibi akıcı, hızlı olur.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence de uğraşma İphone 5C al.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
senin tercihlerine kalmış ne kaybedersin ne kazanırsın hangisi önceliklerindense onu tercih et

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
Cyanogen yüklemek telefonu hem stabil yapar hem de iPhone a geçerek androiddeki özgürlüklerden mahrum kalmazsınız. Fakat ben ios u daha çok sevdim saf androidi de beğenmiyorum derseniz siz bilirsiniz.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
iPhone 5C alacaksanız dikkatli olmalısınız çünkü şöyle düşünün; iPhone 6'nın gelmesi yakındır ve çıktığı zaman 5C piyasadaki en alt seviye cihaz olacak. Kasar demiyorum ama ömrü normal bir iPhone ömrü olmayacak. S4 bir süre sonra TouchWiz'de ölüyor doğrudur ama arkadaşlarında dediği gibi CyanogenMod çözüm olabilir.

iPhone alacağım diyorsanız bile iPhone 6 çıktından sonra alın 5C'yi fiyatı daha da düşecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam bence en mantıklısı ios6 lı bir iphone5 almanız olacaktır 5c apple ın tarihinde yaptığı en büyük hata bence.

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bence en mantıklısı ios6 lı bir iphone5 almanız olacaktır 5c apple ın tarihinde yaptığı en büyük hata bence.
Telefonuma çamur attırmam asla 5c candır. Nesi hata ? sadece arka tasarımı ve satış azlığı yüzünden 5c'ye hata dedirtmem. Bence iPhone 5'den daha iyi bir telefon. Performansı mükemmel. Açıkçası ilk aldığımda ben de hata olacağını düşündüm ama kullandıktan sonra fikrim değişti. Öyle bilmediğiniz kullanmadığınız veya sadece dış görünüşünü beğenmediğiniz telefona hata vs. demeyin...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefonuma çamur attırmam asla 5c candır. Nesi hata ? sadece arka tasarımı ve satış azlığı yüzünden 5c'ye hata dedirtmem. Bence iPhone 5'den daha iyi bir telefon. Performansı mükemmel. Açıkçası ilk aldığımda ben de hata olacağını düşündüm ama kullandıktan sonra fikrim değişti. Öyle bilmediğiniz kullanmadığınız veya sadece dış görünüşünü beğenmediğiniz telefona hata vs. demeyin...

İphone 5'ten ne üstünlüğü var çok merak ettim,aynısının plastik kasalısı:)

thegame123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5'ten ne üstünlüğü var çok merak ettim,aynısının plastik kasalısı:)

en azından iphone 5 gibi yamulma problemi yok hadi o herkeste olmuyor dersen, 5c'de kasa soyulma problemi yok. asıl hatalı olan iphone 5di ki apple aynı telefonun kasasını değiştirmek zorunda kaldı.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tamam kardeş almışsın artık zorlama,yamulma problemiymiş iyi sallamışsın,bizim evde var 2 yıllık ne soyulma ne yamulma var,böyle anca kendini kandırırsın.

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yamulma, soyulma genel sorun kişisel veya bir kaç kişinin uydurması değil yani insanın kendini kandırması gibi bir durum söz konusu değildir. Anladık 5c'yi sevmediniz, bu çamur atma çabası nedir yani ? Bence 5den kaaat kaaat sağlam bir telefon :D