iPhone 5c hakkında soru

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yurt dışından 5s getirtmeyi düşünüyordum ama onunla uğraşmak istemedim ve daha sonra 5c fiyatlarının düştüğünü farkettim,1600 seviyelerine fln düşmüştü bir aralar ve bildiğim kadarıyla hala o civarlarda ve arada sırada indirimler yapılıyor tabikide ve iPhone 4'ün kağnılaşması dolayısıyla almayı düşünmeye başladım ama aklıma bir soru takıldı:bu cihaz ne zamana kadar güncellenecek ve (bence sarı rengi çok hoş olmasına rağmen :D ) alınacak seviyede mi? 5'le donanım aynı ama 5s'le beraber tanıtıldı,yani hangisine göre destek verilecek? Bu sorunun cevabını Google'da falan da bulamadım. Ayrıca dediğim gibi appleın hayal kırıklıklarından biri olarak sayıyor büyük bir çoğunluk ama sizce alınsa nasıl olur? Yani ne de olsa 5 ile donanımı aynı ve iPhone 5'te hiç fena bir telefon değil.
Cevaplarınızı bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5C iOS 11'e kadar destek alır bence. Çünkü iPhone 4 iOS 4 ile gelmişti ve iOS 8'de desteği kaldırırlar. (teori biraz saçma oldu ama :D ) Kardeşimin de iPhone 5C'si var ve performansından çok memnun.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Param olsa iphone 5c sarı rengini alır kullanırım :)
iphone-5c-sari1.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=359688]turkiyeli275[/MENTION] Kesinlikle al pişman olmazsın. iOS 7.1 ile gördük ki iPhone 4 4.yılında o zamandan çıkan Androidli telefonlara kök söktürüyor. 3GS de 6.1.6 verdi Apple.

Kısacası 4 sene kafan rahat olur.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eylülü bekliyorum 500 TL nakitim var g2 yide 1300 e falan satarsam 200 TL daha biriktirirsem boyutuna bakmiycam iphone 6 alicam ilk ip um ip4 tu ip6 ile de tekrar donucem yuvaya ne varsa ip da var

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Param olsa iphone 5c sarı rengini alır kullanırım :)
iphone-5c-sari1.jpg
zaten alırsam sarı rengini alırım çok hoş gözüküyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iPhone 5C iOS 11'e kadar destek alır bence. Çünkü iPhone 4 iOS 4 ile gelmişti ve iOS 8'de desteği kaldırırlar. (teori biraz saçma oldu ama :D ) Kardeşimin de iPhone 5C'si var ve performansından çok memnun.
ilginç bir teori olmuş cidden :D ama hala 5'le biter mi acaba desteği diye şüphelerim var açıkçası

@turkiyeli275 Kesinlikle al pişman olmazsın. iOS 7.1 ile gördük ki iPhone 4 4.yılında o zamandan çıkan Androidli telefonlara kök söktürüyor. 3GS de 6.1.6 verdi Apple.

Kısacası 4 sene kafan rahat olur.
şu anda ip4 kullanıyorum ve 7.1 güncellemesi çok iyi oldu bu konuda apple gerçekten çok iyi olduğu için zaten appledan başka marka almam,2010'un telefonu s3'le fln yarışıyorsa bu markadan vazgeçmek aptallık olur :)

Eylülü bekliyorum 500 TL nakitim var g2 yide 1300 e falan satarsam 200 TL daha biriktirirsem boyutuna bakmiycam iphone 6 alicam ilk ip um ip4 tu ip6 ile de tekrar donucem yuvaya ne varsa ip da var
ne varsa appleda var :D

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde 5c biraz daha aklıma yatmaya başladı,yardımlarınız için tekrar teşekkürler :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11

sonuna kadar katılıyorum... bende heveslenip iphone 3g'den sonra wp8 ve android kullandım bir cacık olmaz. 5s ile yuvaya dönüş... acayip rahatım...

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sonuna kadar katılıyorum... bende heveslenip iphone 3g'den sonra wp8 ve android kullandım bir cacık olmaz. 5s ile yuvaya dönüş... acayip rahatım...

Ben s2 te gecmistim ip4 ten ikisinde daha yeni cikmisti s2 baslarda iyiydi ama sonra kotuledei