Iphone 5 virüs uygulama yardim edin lütfen

asdqwed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batterydoctor diye bi uygulama var. Bu uygulamada telefonda mevcut olan uygulamaların ne kadar pil ömrü yediğini yazan bir bölüm var. Uygulamalarımı kontrol ederken bilmediğim "好 昭 片" isminde bi uygulamayı fark ettim. Telefonumda yüklü değil yani gözükmüyor. Ayarlar-genel-kullanım-tüm uygulamaları göster tıkladım burada da gözükmüyor o uygulama. App store geçmişime baktım öyle bir uygulama indirmemişim. Sonra acaba batterydoctor ile mi ilgili diye başka bir telefona indirdim. O telefonda gözükmedi bende gözüken "好 昭 片" Sanırım bu bir virüs ondan nasıl kurtulabilirim?

siteye bunun için üye oldum çok acemiyim yardım lütfen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardımcı olacak bir kişi bile yok mu ya

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Batterydoctor diye bi uygulama var. Bu uygulamada telefonda mevcut olan uygulamaların ne kadar pil ömrü yediğini yazan bir bölüm var. Uygulamalarımı kontrol ederken bilmediğim "好 昭 片" isminde bi uygulamayı fark ettim. Telefonumda yüklü değil yani gözükmüyor. Ayarlar-genel-kullanım-tüm uygulamaları göster tıkladım burada da gözükmüyor o uygulama. App store geçmişime baktım öyle bir uygulama indirmemişim. Sonra acaba batterydoctor ile mi ilgili diye başka bir telefona indirdim. O telefonda gözükmedi bende gözüken "好 昭 片" Sanırım bu bir virüs ondan nasıl kurtulabilirim?

siteye bunun için üye oldum çok acemiyim yardım lütfen

Yardımcı olacak bir kişi bile yok mu ya

İphonelara virüs girmiyor,uygulamayı sil gitsin.

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
App Store'a uygulama yüklenirken Apple tarafından denetleniyor. Virüs girmesi imkansız. Cihazınız Jailbreak'li ise bilemem.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle dandik appslere güvenme. Batterydoctor tarzı uygulamalar hiçbir işe yaramaz hepsi göz boyamak için. Cihaza virüs falan girmez merak etme. Programı komple sil. Birde iclean ile 3-4 ayda bir telefonun cookie leri temizle tamam.

asdqwed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulamayı bulabilsem silecektim ama önceden dediğim gibi hiçbir yerde gözükmüyordu. Sonra 好照片 ismini arama motorunda aratınca telefonumda gözüken adıyla uygulamayı bulabildim ve zararsız olduğunu anladım. Sıkıntı uygulamayı telefonda bulamamamdı ve bu beni korkutmuştu. Neyse halloldu ilgin için teşekkür ederim.

Yok jailbreakli falan değil uygulamayı buldum telefonumda başka bir isimle kayıtlıymıs teşekkürler ilginiz için

Doğru söylüyorsunuz teşekkürler