İphone 5 Turkiye garanti GENPA 16 GB beyaz sıfır kondisyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seckinbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, cihazım 20 günlüktür. s4 alacagım icin satıyorum. Memnun kalmadım acıkcası kücük geliyor elime.
Her hangi bir sıkıntısı yoktur. CİZİK, EZİK, DÜŞME, ÇARPMA VS aklınıza ne geliyor ise hiç biri yok telefonumda. Kılcal cizik dahi bulamazsınız...200 liralık aksesuarı yanında verilecektir. cihaz sıfır gibi resmen fiyatını uygun yazıyorum.. Turkcell den alınmadır.. Garantisi devam ediyor.
kulaklıgı dahi kullanılmamıstır. Sarj kablosu da kullanılmadı. Aldıgım gun orjinal olarak baska bir kulaklık ve sarj kablosu aldım.. bunlarda verilecektir.
1450 LİRA....

Farklı bilgiler isteyen olur ise telefonda gorusulur. Tercihim Edirne Elden teslim.... Nakit olarak pazarlık yapılır.

Fotograflar asagıdadır..

Justmystyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı satıslar 05,05,2013 faturalı turkcellden alınma full kutu faturalı htc one m7 32gb ıle takas dusunurmusunuz ? telefonu alacak karsılıgında aldım androıd kullanamıyorum kutusunda wıtrıne kaldırdım.iphone kullanıcısıyım.telefonun sarj aletı usb kablosu ve kulaklıgı posetınde press basklı yırtılmadı we kutudan cıkmadılar hıc

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
s3 üstüne bir de 500 tl veririm alirsan :)

Melih45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almayı düşünüyorum ancak cevap alamıyorum sizden?

seckinbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar donus yapıldı mantıklı takaslara da acıgım ozelden ulasınız Tolga bey e donus yapılacak

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
iPhone 4s 15 16 ay garantisi devam etmekte full kutu tek bir cizik dahi yok kendi cihazından bahsettiğin temizlikte üzerine ne kadar istiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...