İphone 5 Şarj Sorunu

numberone2201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar iphone 5 aldım 2. el ilk 1-2 gün iyiydi şarjı şimdi ise cebimde dursun durduk yere şarjı bitiyor.

Tüm önerileri yaptım konum servis kapatma hatta hatta uçak modunda geziyorum gene bitiyor yane

Bluetoot wi-fi hepsi kapalı

çoğu videolarıda izledim bayağı birşeyler yaptım gene fayda yok.

%100KEN CEBİMDE BIRAKAYIM UÇAK MODUNDA 3 SAATE KAPANIYOR 5 DAKIKADA 1 VEYA 2 YİYİOR YANE.

NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
%100 yapıp cebinize atıyorsunuz 3 saat sonra kapanıyorsa garantiye yollayıp yenisini isteyin yada düzeltsinler, büyük ihtimal yenisini verirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda prize takıyorum sarj alıyor ısaretı var ama dolum yapmıyor kablo ve sar aletınde sorun yok. bazen yasıyorum bu sorunu her zaman degıl

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
benim telefonumda prize takıyorum sarj alıyor ısaretı var ama dolum yapmıyor kablo ve sar aletınde sorun yok. bazen yasıyorum bu sorunu her zaman degıl
Aynı sorunu bir arkadaşım yaşadı olay şöyle çözüldü;

Öncelikle orjinal kablo kullanıyorduk (orjınal kullanmıyorsan ondan olabilir) arada şarj alıyordu bazen almıyordu şarj soketini kürdan veya benzeri bir alet ile temizledik içine biriken tozlar şarj almasına engel oluyormuş temizleyince şarj almaya başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende var temizlediğim halde açılmıyor hacı !

ahmettahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bende dahil bir çok 5s kullanıcısında var batarya değişimi fayda etmiyor belirteyim garanti en temiz çözüm eğer garanti yoksa geçmiş olsun