İphone 5 şarj problemim. :(

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle herkeze merhabalar 1.5 ay önce Vodafone'den İphone 5 aldım aldığımdan beri şarj problemi ile boğuşuyorum forumda konulara baktım ama benim sorunumla alakalı pek birşey bulamadım.Arkadaşlar sorunum şu %100 şarj'dan itibaren kullanımı 4 saat bekleme süresi 15,20 saat arası sevgili arkadaşlar bu durum normalmi merak ediyorum ayrıca konum servisleri açık 3G ve Wifi'yi kullanmıyorum.2'ci sorum garantiye versem ne kadar sürede gelir ve tek yol olarak kargo ilemi göndermem gerekiyor ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkeze merhabalar 1.5 ay önce Vodafone'den İphone 5 aldım aldığımdan beri şarj problemi ile boğuşuyorum forumda konulara baktım ama benim sorunumla alakalı pek birşey bulamadım.Arkadaşlar sorunum şu %100 şarj'dan itibaren kullanımı 4 saat bekleme süresi 15,20 saat arası sevgili arkadaşlar bu durum normalmi merak ediyorum ayrıca konum servisleri açık 3G ve Wifi'yi kullanmıyorum.2'ci sorum garantiye versem ne kadar sürede gelir ve tek yol olarak kargo ilemi göndermem gerekiyor ? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
konum servisleri açık ise normal görünüyor . Benimde 5 saat kullanım 18 saat bekleme diyor daha tam bitmedi ama %35

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yani servise göndermeme gerek yok o halde ? Peki 4 ve 4S'e göre şarjı daha dayanıklı deniliyor ben ilk defa İphone kullanıyorum 4 ve 4S'in şarjı kullanımı 2 saat felanmı oluyor o halde ?

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 yıllık 4s var bende. Tam rakamları veremeyeceğim ama çoğu zaman gece şarja takıp sabah alırım. Akşama kadar götürür. Oyun fazla oynamam ancak 3g üzerinden müzik dinlerim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 3g ve wifi yi asla kapatmam konum servisleri vs daima açıktır. 1 gün 2 saat bekleme 4 saat 37 dakika kullanım var ve şarzım halen %25 de. ama tecrübelerime göre şarzı en çok ekran parlaklığı etkiliyor otomatik de kullanıp bi de o şekilde dene istersen.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet sanırım şarjı çok yiyen etken ekran parlaklığı birde otomatikte deneyim. :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben neredeyse 2 günde bir şarj ediyorumn jb bu konuda çok etkili :) battery doctor pro sayesinde telefon bekleme konumuna geçince açık kalan uygulamaları kapatıyor ve edge moduna geçiyor :) 6.1.3 e güncellemediyseniz cihazı jb yapın derim :)

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telofon 1.5 aylık JB için çok erken sayılmazmı ? Yani şu manada JB yüklenildiği zaman telofon garanti dışı kalıyormuş.