Iphone 5 mi note 3 mü ?

Hangi Telefonu Önerirsiniz ?

• iphone 5

Kullanılan: 4 40.0%
  • samsung galaxy note 3

Kullanılan: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, öncelikle foruma yeni katıldım herkese keyifli forumlar

Samsung Galaxy note 2 kullanıcısıyım, telefonum bu hafta 2 kere düştü, ve ekranı çatladı, sigortaya verdim sigorta perte çıkarabilir telefonu ve öyle olursa yeni bir telefon almam gerekecek, yeni olarak da bu iki seçenek arasında kaldım iphone 5 ve note 3 ,

Bir android ve samsung kullanıcısı olarak samsungtan memnun olsamda google play store'dan memnun değilim çok gereksiz uygulamaları var ve note 3 çok büyük bir telefon , note 2 büyük olduğu için çok defa düşürdüm fazlaca dikkatsizim ve aynı problemi tekrar yaşamak istemem,

Telefonda aradağım özellikler, hızlı olmalı, uygulamaları güzel olmalı, 1 yıl geçtikten sonra kasmamalı çünkü 2 yıl civarı kullanmayı planlıyorum, sağlam olmalı 1-2 kere yere düsmeyle catlamamalı ekranı, parcası pahalı olmamalı yani ekran kırıldığından benden 500-600 lira istemesinler , görüntü kalitesi iyi olmalı, sıkılmamalıyım telefonda uygulamalar iyi olmalı yani telefon hem rahat kullanımlı hem de iyi özellikli olmalı , biliyorum iki telefonda da bu saydığım özellikler var ama hangisinde daha iyi ?

Özellik olarakta biraz araştırdığımda note 3 daha önde sanırım ama büyük telefon , büyük olduğu tedirgin ediyor beni, note 2 büyük olduğu için sıkıntı yaratıyordu o yüzden çok kötü değilse iphone istiyorum, size de danışmak istedim
Şimdiden teşekkürler.

Not:iphone 5s olma ihtimali de var ama kesin olmadığı için eklemedim ankete .

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben değişiklik olsun diye Iphone 5 Alırdım. Ben de düşürürüm büyük ekranlı telefonları. :devil: Stabilite olarak en iyisi Ios zaten. :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ekran büyüklüğünde hangisi önceliğinse onu al.5s alma itimalin varsa 5s en az 2 sene rahat götürür seni 5s te note 3te.

yerinde olsam iphone alır farklı deneyim yaşardım.

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ilk telefonum nokia idi ondan sonra hep samsung , değişiklik iyi olur aslında :) ekran büyüklüğü büyük ekran iyidir ama tutması zor, ben çok dikkatli bi kullanıcı değilim ve büyük ekran zorluyor beni

korisss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s al bence kardeş. s3 vardı hep düşürüyordum ben tek elle kullanmaya çalışmaktan. ideal boyut ve telefona benzeyen bir telefondur iphone

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ve sunu da sormak istiyorum hangisi daha uzun ömürlü olur ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ve sunu da sormak istiyorum hangisi daha uzun ömürlü olur ?

iPhone 5 tabikide 2010 yılında çıkmış Desire Asphalt 8 i çalıştırmıyor ama 3Gs nin Maşallah ı var sadece bu oyun için değil birçok uygulams böyle kısacası iPhone daha uzun ömürlü olur ayrıca Note 3 ile 5s aynı fiyatta 5s al keyfine bak

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iPhone 5 tabikide 2010 yılında çıkmış Desire Asphalt 8 i çalıştırmıyor ama 3Gs nin Maşallah ı var sadece bu oyun için değil birçok uygulams böyle kısacası iPhone daha uzun ömürlü olur ayrıca Note 3 ile 5s aynı fiyatta 5s al keyfine bak
aynı fiyatta olsa zaten hic beklemem, benim olayım biraz karışık ya telefonum media markt sigortasında ve pert kararı istedim , eğer karar çıkarsa bana media markttan alısveris yapabileceğim bir hediye kartı verecekler, üstüne ekleyip almayı planlıyorum muhtemelen aralık gibi olacak, şuan media marktta 5s yok, o zamana kadar gelip fiyatının 2000 civarları olması lazım alabilmem için :/

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynı fiyatta olsa zaten hic beklemem, benim olayım biraz karışık ya telefonum media markt sigortasında ve pert kararı istedim , eğer karar çıkarsa bana media markttan alısveris yapabileceğim bir hediye kartı verecekler, üstüne ekleyip almayı planlıyorum muhtemelen aralık gibi olacak, şuan media marktta 5s yok, o zamana kadar gelip fiyatının 2000 civarları olması lazım alabilmem için :/

şu an Aveada 2150 TL bence hemen al tabi Avealıysan Turkcell de de fiyat yakındı

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dediğim gibi sadece media markttan alabileceğim

İphone 5S'i bekle.Değişiklik iyidir. :mrgreen:
Şaka maka bir yana:İkisi de dehşet telefonlar.
Biri oyun canavarı(Note 3),diğeri stabilite harikası(İphone 5S).
İphone 5S daha uzun ömürlü ve seni daha memnun eder.

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
uzun ömür oyun oynama rahatlığımdan daha önemli , iphone iyice yattı aklıma :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
uzun ömür oyun oynama rahatlığımdan daha önemli , iphone iyice yattı aklıma :)

Tamam.Yalnız,şunu da söyleyeyim:İphone 5S'i,2016'ya kadar sorunsuz kullanabilirsin.Ama,muhtemelen 2016'dan sonra kasmalar,takılmalar vb. durumlar başlayabilir ve nadiren olur.(Tabi,bu durumlar 2016'dan sonra,aylar geçtikçe çoğabilir.Çünkü,İphone lar da durum böyle.) Note 3'de ise,bu durumlar birkaç ay kullandıktan sonra başlayabilir ve ara sıra olur.

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tamam.Yalnız,şunu da söyleyeyim:İphone 5S'i,2016'ya kadar sorunsuz kullanabilirsin.Ama,muhtemelen 2016'dan sonra kasmalar,takılmalar vb. durumlar başlayabilir ve nadiren olur.(Tabi,bu durumlar 2016'dan sonra,aylar geçtikçe çoğabilir.Çünkü,İphone lar da durum böyle.) Note 3'de ise,bu durumlar birkaç ay kullandıktan sonra başlayabilir ve ara sıra olur.
note3 bana 2016'ya kadar dayanamaz zaten imkansız çok düşürürüm

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Senin ilacın iPhone. Sabah - öğle - akşam günde 3 kere kullanıp bir kere şarj edecen.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
oyun performansı iPhone da daha iyi olur ama küçük ekranda çokta iyi oyun oynanamaz

Evet,bu sorunda var maalesef.
İphone 5S ile Note 3'ün oyun performansının çok yakın bir düzeyde olacağını düşünüyorum.Ama,Samsung'un 4+4 sistemini bırakması lazım.Ya tam 4 dört çekirdek koysun ya da tam 8 çekirdek.Bide,hangisi daha iyi oyun performansı verir,şuan emin değilim.Ama,herhalde İphone 5S.
Çoklu performansta ise Note 3 alır diye düşünüyorum.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet,bu sorunda var maalesef.
İphone 5S ile Note 3'ün oyun performansının çok yakın bir düzeyde olacağını düşünüyorum.Ama,Samsung'un 4+4 sistemini bırakması lazım.Ya tam 4 dört çekirdek koysun ya da tam 8 çekirdek.Bide,hangisi daha iyi oyun performansı verir,şuan emin değilim.Ama,herhalde İphone 5S.
Çoklu performansta ise Note 3 alır diye düşünüyorum
İş yazılımda bitiyor iPhone çok daha iyi performans verir

korisss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s 64 gb aldım. ne kadar uygulama yüklersem yükleyim hiçbir kasılma yavaşlama yok. oyunlarda zaten yağ gibi akıyor. tip desen inanılmaz bi albenisi var. herkes soruyor "5s mi buuu nerden aldın kaça aldın die" note 3 olsa " bu ne la tablet mi mübarek" der herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...