İphone 5 mi? LG G2 mi?

İphone 5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.

İphone 5 telefonum var. LG G2 ile takas etmek isteyen birisi var. Ben de açıkçası büyük ekran telefonları seviyorum ama daha önce hiç Android kullanmadım. Acaba zorlanır mıyım? Alışabilir miyim? Siz ne dersiniz?..

Yapayım mı takası?..

astecrowder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu kararı senin vermen daha iyi çünkü android çok basit onda bir sıkıntı yok ama sorun şuki ios daha derli toplu nerdeyse her oyun için bir yere abone olma hissi veriyor apple gibi game center yok ayrıca direk dosya yükleme gibi bir durum var face resimlerin hemen telefonda biraz can sıkıcı olabiliyor ama artısıda şu apple herşey orjinal ve direk apple store bağlantılıyken androidte internetten apk atıp açabilirsin ve hafıza kartı takma şansında yok iphone için değişim makul ama dikkat et android tamamen dolunca donma yapar ios için böle bişey yok tabiki

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ios hayrani olarak degistirmemeni oneririm.android ne kadar iyi de olsa takilma sorunu oluyor.ve cokme sorunu da olabiliyor igrasirsan biraz :D:D:D

erc4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ios tan androide geçtin mi afallarsın ama android ten ios a geçince çok çabuk adapte olursun. şu an piyasada alınacak 2 tane telefon var: lg g2 var ve iphone 5 veya iphone 5s. ikisi de alınmaya değer

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim arkadaşım iphone 5 den lg g2 ye geçti ancak pişman doğrusu beterin beteri var durumu , ben iphone kullanan biri olarak verilen destek ve güncelleme lg de yok telefon iyi anca bir yıl sonra şüpheli iphone 5 için ise durum daha iyi ancak eksi yönü batarya durumu her akıllı telefon gibi , uzun süre kullanmak istiyorsan iphone tabiki.