Iphone 5 mi Galaxy s4 mü almalıyım kararsız kaldım lutfen yardım .. ! :(

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
s4 e oyun yüklemene gerek yok menüler arası gezerken bile , hatta bekleme modunda kameraya geçsen bile takılıyor. Donanımla ilgisi yok hala anlamadılar. işletim sistemi ios gibi değil.

Okuduğum en açıklayıcı ve anlamlı yorum oldu diyebilirim s3-s4 kullandım cihazlar hala elimde rehbere 30 saniyede giriyor siz düşünün cihazları satacağım şuanda ıphone5 kullanıyorum paralarına kıyıp ıphone almayan ne kadar adam varsa ıphoneyi kötülemek için yırtınıyorlar alın bide siz kullanın bakalım fikirleriniz aynı kalacakmı yok o paraya en kral android telefonu alırım ondan daha iyisini yarı fiyatına alırım ne alıyorsunuz anlamadım hayırdır??

SDN Teknosa dergisinin konusu açılmış yeni sayısı diye altına birisi şöyle yorum atmış aynen aktarıyorum = ios7 kız telefonu gibi olmuş artık dalga geçicek bişe bulduk eğleniriz ahahah... bu yorumu yazanın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünoyurm

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Özür dilerim. Benim kullandığım en üst iOs cihazların hepsinde menü geçişlerinde, oyun kapadıktan sonra arayüzde yaklaşık 4 saniyelik bir donmalar, kameraya girerken 5-10 saniye beklemeleri, neredeyse tüm oyunlarda kasmalar gördüm. Demek ki sorun bende. Bana gelen tüm iOs cihazlar sorunlu Android cihazlar sorunsuz. Benim hatam kusura bakmayın.

Tek stabil çalışan (Ben pek fark etmesem de bu stabilliği) işletim sistemi iOs değil hala anlamadılar.

Eminönünden almışsın demekki sen cihazlarını sana önerim cihazlarını teknoloji hipermarketlerine giderek alman bide yazmışki en üst seviye ios cihazları kullandım 4 saniye donuyomuş oyunda donuyomuş ulan bana söyle hangi oyunda dondu he????? yalanın böylesi madem kullandın kasıyor birdaha neden apple ürünü aldın ozaman ,boş yere ıphone kötülemek için yorum yazma kardeşim!!!!!!

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] kusura bakma ama asıl fanboyluğu sen yapmışsn öve öve bir hal olmuşsun androidi fakat 1. olarak androidin iostan daha stabil olma gibi bir lüksü yok olmadı aslada olmayacak. 2.olarak menü geçişlerinde rehberde takılan yavaş işleyen s3 s4 değilde ne ? 3.olarak hiç bir iphone cihazı; şuan satmaya kıyamadığım hala ara sıra müzik dinlemek için kullandığım 3gsim var asphalt7 dahil bir çok üst düzey oyunu sadece ısınarak kasmadan oynayabiliyorum + kameraya girerken çıkarken , uygulamaları kapatırken hiçbir gecikme kasma yok 3gs diyorum 5i sen düşün(ios6 yüklü).4.olarak 6.1.3ten düşük ios versiyonları için jailbreak ile her türlü özgürlük mevcut 1 2 widget bile ekleniyor htc hava durumu gibi. Aklına gelen kısıtlamaları söylersen bende sana aklıma gelen cevapları veririm. iPhone kullancısı olduğum için değil sen androidi fazla büyüttüğün için iosu ve iphoneyi savunuyorum

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
@lordarcual kusura bakma ama asıl fanboyluğu sen yapmışsn öve öve bir hal olmuşsun androidi fakat 1. olarak androidin iostan daha stabil olma gibi bir lüksü yok olmadı aslada olmayacak. 2.olarak menü geçişlerinde rehberde takılan yavaş işleyen s3 s4 değilde ne ? 3.olarak hiç bir iphone cihazı; şuan satmaya kıyamadığım hala ara sıra müzik dinlemek için kullandığım 3gsim var asphalt7 dahil bir çok üst düzey oyunu sadece ısınarak kasmadan oynayabiliyorum + kameraya girerken çıkarken , uygulamaları kapatırken hiçbir gecikme kasma yok 3gs diyorum 5i sen düşün(ios6 yüklü).4.olarak 6.1.3ten düşük ios versiyonları için jailbreak ile her türlü özgürlük mevcut 1 2 widget bile ekleniyor htc hava durumu gibi. Aklına gelen kısıtlamaları söylersen bende sana aklıma gelen cevapları veririm. iPhone kullancısı olduğum için değil sen androidi fazla büyüttüğün için iosu ve iphoneyi savunuyorum
katılıyorum adama sorsan ios un i sini bilmiyordur yav çok güldüm birde yazmış iosun en üst cihazlarını kullandım oyunlarda kasıyor 1 tane kasan ayın söyle allah aşkına töbe töbe kuru gürültüden başka bir şey değil...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iOS Kasmaz sadece oyun için alacaksan iOS al

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual kusura bakma ama asıl fanboyluğu sen yapmışsn öve öve bir hal olmuşsun androidi fakat 1. olarak androidin iostan daha stabil olma gibi bir lüksü yok olmadı aslada olmayacak. 2.olarak menü geçişlerinde rehberde takılan yavaş işleyen s3 s4 değilde ne ? 3.olarak hiç bir iphone cihazı; şuan satmaya kıyamadığım hala ara sıra müzik dinlemek için kullandığım 3gsim var asphalt7 dahil bir çok üst düzey oyunu sadece ısınarak kasmadan oynayabiliyorum + kameraya girerken çıkarken , uygulamaları kapatırken hiçbir gecikme kasma yok 3gs diyorum 5i sen düşün(ios6 yüklü).4.olarak 6.1.3ten düşük ios versiyonları için jailbreak ile her türlü özgürlük mevcut 1 2 widget bile ekleniyor htc hava durumu gibi. Aklına gelen kısıtlamaları söylersen bende sana aklıma gelen cevapları veririm. iPhone kullancısı olduğum için değil sen androidi fazla büyüttüğün için iosu ve iphoneyi savunuyorum
4 Farklı iPhone 5 kullandım. Hepsinde 6.1.3 yüklüydü. 3 farklı iPhone 4S kullandım hepsinde 6.1.3 yüklüydü. 2 iPad 4 kullandım. İkisindede 6.1.3 yüklüydü. 2 iPad 2, 3 iPad 3 kullandım. iPad 2'lerde 6.1.1 yüklüydü iPad 3'lerde 6.1.3 yüklüydü. iPhone 3GS kullandım 1 tane. Şuan hatırlamıyorum sürümünü. 2 tane iPod Touch 4 kullandım ikiside 6.1'di. iPad 4'ü şuan ben kullanmaktayım. 4 ay oldu alalı. Diğerlerini arkadaşlarım aracılığıyla 1-2 gün kullandım. Kısa süre kullanmadım yani 1-2 gün içerisinde bu sorunların hepsini gördüm. Yalan söyleyecek olsam sizlere söylemem. Ne bilim ölecek olsam söyleyebilirim belki. Beni diğer yalancı düşük seviyeli insanlarla karıştırmayın! Ben kullanmadan yorum yapmam! iPad 4 Gangstar Vegas'ı kasıyor, Modern Combat 4'ü kasıyor oyunu kapadıktan sonra menü geçişinde çat kalıyor 4-5 saniye. Ben bunu %80 yaşıyorum her oyun sonrası. HayDay'ı kasıyor Clash Of Clans'ı kasıyor. Subway Surfers'i hiçbir şekilde optimize edemediklerinden 20-25 FPS aralığında kasıyor gibi oynuyorum. Yani ne fanboy nede yalancıyım. iPod 4 zaten tam bir rezaletti. Safari de kasıyor oyunların neredeyse hepsinde kasıyor menü geçişlerinde kasıyor. Hepsini kullandım emin olun. iPhone 5'te bayağı azaltmış olsalarda oda kasıyor. Ama belki telefondan hiçbir şekilde anlamayan insanlar FPS düşmesini anlamıyor olabilirler. Ama ben bunu gözümle fark edebiliyorum. Android'i fazla büyütürüm çünkü önceki tüm yorumlara bak herkes kasıyor yazmış ? Önce yorumları okuyun sonra bana karşı yorum yazın. iOs'u savunun. Eğer yazımı okurken tarafsız olsaydınız en altta iPhone 5S çok iyi olacakmış bekleyin bence yazdım. Biraz dikkatli okuyun lütfen. İşinize gelen yeri okuyup diğer yerleri okumadınız sanırım ?

katılıyorum adama sorsan ios un i sini bilmiyordur yav çok güldüm birde yazmış iosun en üst cihazlarını kullandım oyunlarda kasıyor 1 tane kasan ayın söyle allah aşkına töbe töbe kuru gürültüden başka bir şey değil...
Evet o dediğinizden sayın @FeryBoot. Ben yalancının tekiyim hiçbir iOs cihazı kullanmadım. Videoya çekte koy ben inanmıyorum kasmadığına çünkü.

Okuduğum en açıklayıcı ve anlamlı yorum oldu diyebilirim s3-s4 kullandım cihazlar hala elimde rehbere 30 saniyede giriyor siz düşünün cihazları satacağım şuanda ıphone5 kullanıyorum paralarına kıyıp ıphone almayan ne kadar adam varsa ıphoneyi kötülemek için yırtınıyorlar alın bide siz kullanın bakalım fikirleriniz aynı kalacakmı yok o paraya en kral android telefonu alırım ondan daha iyisini yarı fiyatına alırım ne alıyorsunuz anlamadım hayırdır??

SDN Teknosa dergisinin konusu açılmış yeni sayısı diye altına birisi şöyle yorum atmış aynen aktarıyorum = ios7 kız telefonu gibi olmuş artık dalga geçicek bişe bulduk eğleniriz ahahah... bu yorumu yazanın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünoyurm

Eminönünden almışsın demekki sen cihazlarını sana önerim cihazlarını teknoloji hipermarketlerine giderek alman bide yazmışki en üst seviye ios cihazları kullandım 4 saniye donuyomuş oyunda donuyomuş ulan bana söyle hangi oyunda dondu he????? yalanın böylesi madem kullandın kasıyor birdaha neden apple ürünü aldın ozaman ,boş yere ıphone kötülemek için yorum yazma kardeşim!!!!!!
Evet sizinde tarafsız olduğunuz belli olmakta @FeryBoot bey. S3-S4 nerede kasıyor bakayım Allah aşkına. Adama sorsan Android'in A'sını bile bilmiyordur.

Birde tüm aldığım cihazlar. Kasmaması umudu ile. Bilkom'dan 2 yıl garantili ve tamamiyle orijinal idi.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
4 Farklı iPhone 5 kullandım. Hepsinde 6.1.3 yüklüydü. 3 farklı iPhone 4S kullandım hepsinde 6.1.3 yüklüydü. 2 iPad 4 kullandım. İkisindede 6.1.3 yüklüydü. 2 iPad 2, 3 iPad 3 kullandım. iPad 2'lerde 6.1.1 yüklüydü iPad 3'lerde 6.1.3 yüklüydü. iPhone 3GS kullandım 1 tane. Şuan hatırlamıyorum sürümünü. 2 tane iPod Touch 4 kullandım ikiside 6.1'di. iPad 4'ü şuan ben kullanmaktayım. 4 ay oldu alalı. Diğerlerini arkadaşlarım aracılığıyla 1-2 gün kullandım. Kısa süre kullanmadım yani 1-2 gün içerisinde bu sorunların hepsini gördüm. Yalan söyleyecek olsam sizlere söylemem. Ne bilim ölecek olsam söyleyebilirim belki. Beni diğer yalancı düşük seviyeli insanlarla karıştırmayın! Ben kullanmadan yorum yapmam! iPad 4 Gangstar Vegas'ı kasıyor, Modern Combat 4'ü kasıyor oyunu kapadıktan sonra menü geçişinde çat kalıyor 4-5 saniye. Ben bunu %80 yaşıyorum her oyun sonrası. HayDay'ı kasıyor Clash Of Clans'ı kasıyor. Subway Surfers'i hiçbir şekilde optimize edemediklerinde 20-25 FPS aralığında kasıyor gibi oynuyorum. Yani ne fanboy nede yalancıyım. iPod 4 zaten tam bir rezaletti. Safari de kasıyor oyunların neredeyse hepsinde kasıyor menü geçişlerinde kasıyor. Hepsini kullandım emin olun. iPhone 5'te bayağı azaltmış olsalarda oda kasıyor. Ama belki telefondan hiçbir şekilde anlamayan insanlar FPS düşmesini anlamıyor olabilirler. Ama ben bunu gözümle fark edebiliyorum. Android'i fazla büyütürüm çünkü önceki tüm yorumlara bak herkes kasıyor yazmış ? Önce yorumları okuyun sonra bana karşı yorum yazın. iOs'u savunun. Eğer yazımı okurken tarafsız olsaydınız en altta iPhone 5S çok iyi olacakmış bekleyin bence yazdım. Biraz dikkatli okuyun lütfen. İşinize gelen yeri okuyup diğer yerleri okumadınız sanırım ?

Evet o dediğinizden sayın @FeryBoot. Ben yalancının tekiyim hiçbir iOs cihazı kullanmadım. Videoya çekte koy ben inanmıyorum kasmadığına çünkü.

Evet sizinde tarafsız olduğunuz belli olmakta @FeryBoot bey. S3-S4 nerede kasıyor bakayım Allah aşkına. Adama sorsan Android'in A'sını bile bilmiyordur.

Birde tüm aldığım cihazlar. Kasmaması umudu ile. Bilkom'dan 2 yıl garantili ve tamamiyle orijinal idi.

Kısaca bir örnek verim vector oyununu bliyorsunuzdur s3 indirdim bir kasmalar bir donmalar oyundaki karakter çok yavaş koşuyor ondan snra oyunu sildim ve telefonda kasmalar olnca artık kullanmamaya karar aldım ıphone 5 i aldığımda vectoru tekar denemek istedim ve tabiri caiz ise bal gibi akıyor oyun karakterde s3ten hızlı koşuyormuş meğersem samsungun kallitesi anlaşılıor eheheh

Uzatmanın anlamı yok artık koy ıphone'ye koy samsunga:thumbup1:

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung Galaxy S IV'ün gereksiz şişirme özelliklerle doldurulmuş, ağır hantal TouchWiz kullanıcı arayüzünden yola çıkarak genel Android yorumu yapanlara söyleyebileceğim tek şey: HTC One'ı elinize alın ve bakın bakalım iOS mu Android mi? Buradaki amatör kağıt üstü telefon canavarları dışında (Onlar da 4 Mpx olmasına laf ediyor) hala cihaza eksi koyabilen görmedim. Her yerde bakın. Büyük sitelere bakın, bireysel taraflı videolara falan değil.

Android'de en çok satan Samsung olabilir ama en kötü yazılımın sahibi de Samsung. O donanımlara sahip cihazlara resmen işkence yapıyor. Daha çok eklerim sayfalarca yazarım da ne gerek var? Bilen biliyor, anlamak isteyen zaten anladı, anlamak istemeyen için de uğraşmaya gerek yok.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Samsung Galaxy S IV'ün gereksiz şişirme özelliklerle doldurulmuş, ağır hantal TouchWiz kullanıcı arayüzünden yola çıkarak genel Android yorumu yapanlara söyleyebileceğim tek şey: HTC One'ı elinize alın ve bakın bakalım iOS mu Android mi? Buradaki amatör kağıt üstü telefon canavarları dışında (Onlar da 4 Mpx olmasına laf ediyor) hala cihaza eksi koyabilen görmedim. Her yerde bakın. Büyük sitelere bakın, bireysel taraflı videolara falan değil.
Alüminyum telefon sevmiyorum :D :P

Kısaca bir örnek verim vector oyununu bliyorsunuzdur s3 indirdim bir kasmalar bir donmalar oyundaki karakter çok yavaş koşuyor ondan snra oyunu sildim ve telefonda kasmalar olnca artık kullanmamaya karar aldım ıphone 5 i aldığımda vectoru tekar denemek istedim ve tabiri caiz ise bal gibi akıyor oyun karakterde s3ten hızlı koşuyormuş meğersem samsungun kallitesi anlaşılıor eheheh

Uzatmanın anlamı yok artık koy ıphone'ye koy samsunga:thumbup1:
Uzatmanın hakkaten anlamı yok ama :D Ben Galaxy S III'te Vector oynarken hiç kastığını görmedim isterseniz videoya alayım bal gibi :) Menü geçişlerini filan koyacağım zaten hiç kasıyor mu görsünler :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alüminyum telefon sevmiyorum :D :P

Uzatmanın hakkaten anlamı yok ama :D Ben Galaxy S III'te Vector oynarken hiç kastığını görmedim isterseniz videoya alayım bal gibi :) Menü geçişlerini filan koyacağım zaten hiç kasıyor mu görsünler :)
bence telefon zevkin pek iyi değil :D :P

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biliyorum hocam, 3 postun beşinde alüminyumu kötülüyorsun hemen çizlir yamulur yumulur gibisinden ama gelip ellerimle sana One'ı kullandıracağım o zaman gör bak aşık olacaksın :D

Kardeşim , bugün Htc One aldım ve kutuyu açtığımda şarjı vardı. O şarj bitti ve şuan şarjda. Kaç saat şarj etmeliyim ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim , bugün Htc One aldım ve kutuyu açtığımda şarjı vardı. O şarj bitti ve şuan şarjda. Kaç saat şarj etmeliyim ?

Hayırlı olsun, 3 saatte cihaz tam dolu hale geliyor aslında ama ilk bir kaç gün batarya performansı üzecektir. Telefonu kapalı olarak takıp yeşil led yanana kadar şarjda bırak. Ben böyle yaptım.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar tartışmanın bir anlamı yok sırf oyun için alacaksanız iphone alın ha gerizekalı gibi gidip iphone alıp bu indirme yapmıyo bluetooth iphonedan iphonea ben buna direk dosya atamıyorum diyen çıkmasın diye android hepsini bi arada yürütüyor Androidin yaptığı işlevleri iOS yapsın bakim telefon ne hale geliyo

fatih4427

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tam dolduktan sonra 1 saat daha kalsın .Sonra kullanmaya başlayabilrisiniz.O 16 saat şarjda kalma süresi eski bataryalar içindi :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Biliyorum hocam, 3 postun beşinde alüminyumu kötülüyorsun hemen çizlir yamulur yumulur gibisinden ama gelip ellerimle sana One'ı kullandıracağım o zaman gör bak aşık olacaksın :D
Esprisine diyorum Kardeşim :) Yoksa alüminyum güzeldir yani. Bende kullandım. LG vardı abimin 8 yıllık çok tatlı telefon :P Kalite hissi verdiği doğru ama ben daha çok Duralumin'i seviyorum :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Esprisine diyorum Kardeşim :) Yoksa alüminyum güzeldir yani. Bende kullandım. LG vardı abimin 8 yıllık çok tatlı telefon :P Kalite hissi verdiği doğru ama ben daha çok Duralumin'i seviyorum :D

Hocam ben anladım onu zaten, art niyetle yazmıyorsun sen. Sadece Samsung'a aşırı bir sevgin var :D Bak çokça S III ve Note II çevremden bana geldi, çeşitli sıkıntılarla. İnan hiçbirinde senin bahsettiğin stabillik yok. Custom ROM kullanıyorsun tahminimce, ondan oluyor o. Ben custom ROM delisiydim, One aldım 1 aydır rootu bile aramıyorum. :D

Reaksiyon puanı
16,128
android2.2 cihaz kullanmayın android'e androit dedirtir demedi demeyin the-grudge öyle bir netbook almıştı android2.2 google bile onu yok sayıyor markasız cpu wm8650 gpu yok sanalmış ama 1hafta kullandım tek bir siteden the x files'ı izleyebildim youtube'a fransız olmasına ramen ...
yanlış cihaz seçmediğin sürece andrid iyidir iphone5 alma bekle iphone5s al.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam ben anladım onu zaten, art niyetle yazmıyorsun sen. Sadece Samsung'a aşırı bir sevgin var :D Bak çokça S III ve Note II çevremden bana geldi, çeşitli sıkıntılarla. İnan hiçbirinde senin bahsettiğin stabillik yok. Custom ROM kullanıyorsun tahminimce, ondan oluyor o. Ben custom ROM delisiydim, One aldım 1 aydır rootu bile aramıyorum. :D
O değil adamlar Android'i değil Samsung'un yaptığı dandik Android'i kötülüyorlar bilip bilmeden. Attım SuperNexus'u telefona stabilliğin böylesi yarın video alacağım inşaAllah. Daha sonrasında herkes görecek gerçek, saf Android neymiş. Bende aşırı Samsung sevgisi yok arkadaş değiştircem o Avatarı :P Ben hangi marka en iyisini yaparsa o markadan yana olurum. Ama yorumlarımda tarafsız olmaya çalışır, ezilenin yanında olurum. Samsung diyor ki ben yapana kadar en iyisi bu :D

XReisX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler oyun oynamak için iphone 5 lazım degilmi?

iha27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmayanlarda konuşmuş, S3 bile açık farkla önde iphone'dan bide kalkmış S4 le yarıştırıyorlar

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O değil adamlar Android'i değil Samsung'un yaptığı dandik Android'i kötülüyorlar bilip bilmeden. Attım SuperNexus'u telefona stabilliğin böylesi yarın video alacağım inşaAllah. Daha sonrasında herkes görecek gerçek, saf Android neymiş. Bende aşırı Samsung sevgisi yok arkadaş değiştircem o Avatarı :P Ben hangi marka en iyisini yaparsa o markadan yana olurum. Ama yorumlarımda tarafsız olmaya çalışır, ezilenin yanında olurum. Samsung diyor ki ben yapana kadar en iyisi bu :D

Mesela fark burada; ben ROM attığım zaman kendine gelen cihaza iyi cihaz demem. S III'ün ROM yüklenmeden kulanılabilitesi yok resmen, aynı şey şimdi de S IV için geçerli. İşin açıkçası S IV'teki GPU dışında tutar yan göremiyorum :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s4 çok fazla gereksiz şeyle yüklü fazla sensör fazla uygulamafalan ama ben hayatımda iphonun kastığını çok nadir gördüm o da 4 te bence 5 al

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Mesela fark burada; ben ROM attığım zaman kendine gelen cihaza iyi cihaz demem. S III'ün ROM yüklenmeden kulanılabilitesi yok resmen, aynı şey şimdi de S IV için geçerli. İşin açıkçası S IV'teki GPU dışında tutar yan göremiyorum :D
Yaf işte sorun orada. Ben kendi yazılımını yüklesemde kasmıyor :D

XReisX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Iphone 5 alacagım sıte önerebılırmısınız?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ahmet çarşıdan git al olum işte :D :D para vermeye meraklıysan TİMe git kırmızı dönerin yanı :D