- Reaksiyon puanı
- 516
s4 e oyun yüklemene gerek yok menüler arası gezerken bile , hatta bekleme modunda kameraya geçsen bile takılıyor. Donanımla ilgisi yok hala anlamadılar. işletim sistemi ios gibi değil.
Okuduğum en açıklayıcı ve anlamlı yorum oldu diyebilirim s3-s4 kullandım cihazlar hala elimde rehbere 30 saniyede giriyor siz düşünün cihazları satacağım şuanda ıphone5 kullanıyorum paralarına kıyıp ıphone almayan ne kadar adam varsa ıphoneyi kötülemek için yırtınıyorlar alın bide siz kullanın bakalım fikirleriniz aynı kalacakmı yok o paraya en kral android telefonu alırım ondan daha iyisini yarı fiyatına alırım ne alıyorsunuz anlamadım hayırdır??
SDN Teknosa dergisinin konusu açılmış yeni sayısı diye altına birisi şöyle yorum atmış aynen aktarıyorum = ios7 kız telefonu gibi olmuş artık dalga geçicek bişe bulduk eğleniriz ahahah... bu yorumu yazanın akli dengesinin yerinde olmadığını düşünoyurm
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Özür dilerim. Benim kullandığım en üst iOs cihazların hepsinde menü geçişlerinde, oyun kapadıktan sonra arayüzde yaklaşık 4 saniyelik bir donmalar, kameraya girerken 5-10 saniye beklemeleri, neredeyse tüm oyunlarda kasmalar gördüm. Demek ki sorun bende. Bana gelen tüm iOs cihazlar sorunlu Android cihazlar sorunsuz. Benim hatam kusura bakmayın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tek stabil çalışan (Ben pek fark etmesem de bu stabilliği) işletim sistemi iOs değil hala anlamadılar.
Eminönünden almışsın demekki sen cihazlarını sana önerim cihazlarını teknoloji hipermarketlerine giderek alman bide yazmışki en üst seviye ios cihazları kullandım 4 saniye donuyomuş oyunda donuyomuş ulan bana söyle hangi oyunda dondu he????? yalanın böylesi madem kullandın kasıyor birdaha neden apple ürünü aldın ozaman ,boş yere ıphone kötülemek için yorum yazma kardeşim!!!!!!