İphone 5 mi 5c mi note 2 mi ?

ersagun1401

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefon alcağım ama kararsızım :) iphone 5 ve 5c arasında ne fark var sizce hangisi daha iyi yada note 2 mi almalıyım ?

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyük ekran takıntın yoksa benim gibi(z ultra kullanıyorum)iphone 5 almalısın hatta apple online türkiye mağazasından 5s alablirsen daha iyi olur

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şarjın gün sonunu görsün istiyorsan note 2. Performanslı olsun istiyorsan yine note 2. Büyük ekranda güzel güzel film izlemek, kaliteli müzik dinlemek istiyorsan yine note 2. Kalemle hem notlar alıp hem de canın sıkılınca sanki kağıda yapıyormuşçasına resim yapmak istiyorsan yine note 2. Ötekileri için cezbedici bir yan varsa senin için...

frostfear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
5c alma derim 5 daha kaliteli diye biliyorum, 5 ve note 2 arasındada şunu söylemeliyim note 2 kullandım 1 yıl , gayet güzeldi ama iphone 5 daha rahat bana sorarsan, hem note 3 çıktığı için note 2nin kullanımı daha kısa süreli olacaktır, ayrıca ios ve android karşılaştırmasında da ios önde , yani yerinde olsam iphone 5 alırdım

not:5s alabiliyorsan o en iyisi olur tabi :D

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Iphone Alma Aldıma Pısman Oldum. Alıcaksan Androıd Yonel Sana Tavsıyem Bende Umıtlendım Ve 5c aldım ama Husran Helekı su ıos 7 Olayı pısman oldum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben telefon alcağım ama kararsızım :) iphone 5 ve 5c arasında ne fark var sizce hangisi daha iyi yada note 2 mi almalıyım ?
bence Note 2 Hepsinden Önde ama kibar olsun hızlı olsun dersen 5 daha iyi 5c tam bi fiyasko 5 daha iyi...zaten tenik özellikleri 5 5c aynı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 2 ile iphone arasında bence ilk başta boyuta bağlı bir tercih yap. Ne büyüklükte bir telefon istiyorsun? Büyük bir telefonu taşıyabilecek bir düzenin var mı? Bu soruları cevapladıktan sonra eğer iphone'lardan yanaysan durum gene sana bakıyor. 5C mi güzel 5 mi (Tasarım açısından)? İkisi de güzel geliyorsa piyasada hangisini ucuza bulursan onu al. Çünkü diğer özellikleri aynı...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
5c zaten 5 in plastik kasalı hali yani 5c ile 5s aynı özelliklere sahip değil 5 ile 5c nin donanımı aynı e fiyatlar hemen hemen aynı zaten bu durumda plastik yerine alüminyum kasa almak daha mantıklı bence
Soruya dönersek İphone 5 daha iyi bence .
Note 2 yavaş yavaş vadesini dolduruyor güncelleme desteğini azaltacaktır samsung.

ozudogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu plastik takıntınız nerden geliyo anlamış değilim.o aldığınız alüminyum telefonları kılıfsız sert bir zemine bırakabiliyor musnuz?gidip o aşağıladığınız plastik kılıfla kaplıyorsunuz,iphone 5'i bugüne kadar kılıfsız kullanan görmedim,ama sorsan herkes yav telefon dediğin alüminyum olacak modunda.iphone 5c özellikle beyazı ve mavisi iphone 5'den çok daha iyi bir duruşa sahip.ayrıca kılıfsız rahatça kullanım da cabası.pil değeri olarak da 5'ten daha iyi.kesinlikle 5c al pişman olmazsın.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
5S 2299 TL.5C 1599 TL.Note 2 1399 TL.Büyük Ekran İstiyorsan Bence Note 3.Hem 5S'ye 2200 TL Veriyorsan 1800 TL'ye Note 3 Bulabilirsin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İphone 5 daha bence
Ayrıca Note 2 nin tasarımı tam bir katliam özellikle o çerçeveler...
S3 ün o berbat tasarımının boyutu büyütülmüş hali

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Büyük ekran seviyorsan ve çok fazla para ödemek istemiyorsan Note 2 almanı tavsiye ederim. Para sorun değilse 32GB LG G2 de alabilirsin. G2 ufak kasasına rağmen 5.2" ekrana sahip. Note 2 ise 5.5" aralarında çok fazla fark yok yani. G2 düşünmüyorum dersen, küçük ekran tercihim diyorsan 5C almanı tavsiye ederim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z1 veya Z Ultra yı alternatiflere ekleyebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5c yi çoğu insan kötülüyor ama şimdiki fiyatı 1550 lere kadar indi. Eline alıp baktığın zaman aslında okadar kötü değilmiş dedirtiyo. 5 in fiyatıyla aynı olsaydı kesinlikle 5 alınırdı ama o da 1850 den beri gelmiyo. 5c o kadar da dandik bi telefon değil. insanlar iphone 4 ten bu yana metal gövde kullandığı için plastiğe ısınamadılar belki... bi de renkli olmasına. ben hiç iphone kullanmadım. dışardan bakınca hoş bi telefon mavi rengine baktım. çok sağlam duruyor bu metal kasa derdini anlayamadım. Apple çizgisini bozduysa bozdu bu ne sinir brolar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 5 kasasında boya açılma sorunu var. Herkes bu yüzden satıyor. 1 senelik telefon bile kılıfsız kullanımda inanılmaz eski görünüyor.
Donanım olarak iki cihaz birebir aynıdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hiçbir telefonda bulmadığın kullanım rahatlığı iphone 5...