İPhone 5 İMEİ yardım

Nanecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum şimdi sorum şu ;
2. el iphone5 aldım 1.700 lira gibi bir fiyata sahibinden aldım faturada ki imei ile telefonun arkasındaki imei uyusuyor konya ev shop dan alındığı yazıyor mersinde yasıyorum mersinde ki evkur la aynı garanti sıkıntısı olmaz dedi aldıgım bayan fatura fiyatı 2.900 civarı eve gelip imei sorgulattıgımda ;
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Durumu : [/TD]
[TD="width: 300"] IMEI NUMARASI KAYITLI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Kaynak :[/TD]
[TD="width: 300"] İthalat yoluyla kaydedilen IMEI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Üretici :[/TD]
[TD="width: 300"] Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 A1429 Model Bilgileri: A1429[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
acaba telefonum telpa - genpa garantili mi ithalatçı firma garantili mi herhang bi sorun olustugunda mersinden garantiye verebilecek miyim.Şimdiden teşekkürler.

Nanecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap vereydiniz iyiydi :thumbdown:

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum şimdi sorum şu ;
2. el iphone5 aldım 1.700 lira gibi bir fiyata sahibinden aldım faturada ki imei ile telefonun arkasındaki imei uyusuyor konya ev shop dan alındığı yazıyor mersinde yasıyorum mersinde ki evkur la aynı garanti sıkıntısı olmaz dedi aldıgım bayan fatura fiyatı 2.900 civarı eve gelip imei sorgulattıgımda ;
[TABLE="width: 400"]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Durumu : [/TD]
[TD="width: 300"] IMEI NUMARASI KAYITLI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Kaynak :[/TD]
[TD="width: 300"] İthalat yoluyla kaydedilen IMEI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #F8F8F8, align: right"]Üretici :[/TD]
[TD="width: 300"] Üretici: Apple Inc Pazar Adı: Apple iPhone 5 A1429 Model Bilgileri: A1429[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
acaba telefonum telpa - genpa garantili mi ithalatçı firma garantili mi herhang bi sorun olustugunda mersinden garantiye verebilecek miyim.Şimdiden teşekkürler.
https://www.telpabayi.com/imei/default.asp
buradan imei no nuzu yazıp sorgulayınız eğer telpa garantiniz varsa orda telpa tarafından garanti altındasınız yazar.eğer yazmassa;
http://www.genpa.com.tr/imei
burdan sorgulayınız imei numaranızı eğer genpa garantisi varsa aynı şekilde garanti altındasınız yazar.eğer yine yazmassa son olarak;
http://kvknewstore.veripark.com/ImeiNoSorgulama.asp tan sorgulayınız iyi günler.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
imei numaranı telpa kvk gibi sitelere girip kontrol etmelisin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kvk sanırım ;
KVK Satışı Cihaz;CTIP025;IPHONE 5 16 GB BLACK
dedi şimdi son sorum konya ev shopdan alınan bu ürünü herhangi bir sorun dahilinde mersinden nasıl garantiye verebilirim aldıgım bayan mersin evkur ile konya evshop aynı demişti

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.kvkteknikservis.com/KVK/service.asp

gördüğüm kadarıyla mersinde merkez bazında bir servis yok "Telefonunuzu anlaşmalı olduğumuz MNG Kargo ile servisimize ulaştırabilirsiniz. Gönderim sırasında, tarafınıza ulaştırılmasını istediğiniz adresinizi, iletişim bilgilerinizi, telefonunuzun detaylı arızası/arızalarını belirtmenizi ve telefonunuzun bilgilerini yedeklemenizi rica ediyoruz." şeklinde de bir ibare var googledan kvk mersin servis deyince bir kaç firma çıkıyor ama muhtemelen onlarda adanaya götürüyor yada kargoluyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
kvk sanırım ;
KVK Satışı Cihaz;CTIP025;IPHONE 5 16 GB BLACK
dedi şimdi son sorum konya ev shopdan alınan bu ürünü herhangi bir sorun dahilinde mersinden nasıl garantiye verebilirim aldıgım bayan mersin evkur ile konya evshop aynı demişti
evkur yada evshop a değilde kvk nın servisini bulup oraya götürmelisin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.yetkiliservisi.com.tr/?g_id=8&i_id=33&m_id=980739 burdan ilçenize bakıp ordan kvk servislerinin adreslerini öğrenebilirsiniz.

Nanecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya kvk garantili olması iyi birşey değil mi neden heryerde servisleri yok ki ben evkura versem onlar gerekeni yapmazlar mı ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
ya kvk garantili olması iyi birşey değil mi neden heryerde servisleri yok ki ben evkura versem onlar gerekeni yapmazlar mı ?
evkur sadece satar gidip bir sormanız lazım onlarda zaten aynı yere yollarlar kvk servisine

Nanecik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evkur sadece satar gidip bir sormanız lazım onlarda zaten aynı yere yollarlar kvk servisine
eyvallah sagol zaten evkurla evshop ayrı yerlermiş kvk servisiyle görüşürüm ben bir e onlardan bilgi alırım