iPhone 5, Galaxy S3'ü Geride Bıraktı

foz54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yanlış hatırmıyorsam Spybot' un S3 için biri yorumu vardı damacana diye Samsung malzeme kalitesini artırmadığı sürece almam

Reaksiyon puanı
10,315
yahu kaç yerde okuduk, S3'ün 40 milyon'dan fazla sattığını...
bu da neyin nesi oluyor şimdi?
bi tür şaka mı yoksa?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Daha ben elinde İphone 5 olan kimse göremedim nedense. Ama Galaxy SIII ve Note II o kadar çok tutuldu ki her 10 kişiden birinde muhakkak bu 2 telefondan biri var. Ayrıca İphone 5' in bir çok eleştiriye maruz kalması da var.

Bu araştırmanın sonucu biraz para kokuyor gibi :)

Oby_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=3 dedi ki:
ZİYARETÇi[/h];2730057]Samsung kadar dandik plastik kasalı dandroidli bir telefon alıp saç baş yolacağıma iphone alırım kaliteye doyarım. Samsung alan enayi ötesidir ya. Hem ver 2000 lira hemde 6 ayda sonra fiyatı 1000 lira de satamıyorsun. Kasa desen hepten plastik. Sistem desen rehbere girmek eziyet. İyiki varsın iphone :D

Arkadaşım tipik bir apple tarafırısın belli çünkü tuttuğun telefon kadar kalitesiz laflar ediyorsun.Sen kimsin Samsung kullanıcısına enayi diyorsun.Ayrıca bu mesajı onaylayan moderator kardeşim sen bu kadar kullanıcısı olan bir markaya kendi kullandığı markanın iyi olduğunu anlatmak için saçma sapan laflar eden bu kişilerin böyle sözlerini nasıl onaylıyorsunuz anlamak mümkün değil.Burası siyasi arena değilki biliyorsunuz sizde illaki samsung kullanıcıları bunu okuyacak,neden yayınlatıp neden insanları tartıştırayım diye düşünmüyorsunuz.Takmışlar plastik kasa diye.Tabi sizde haklısınız başka bir yer bulamıyorsunuz bahane edecek.2000 liradan çıkıpta sonradan fiyat kırmayan bir model varda milletmi almamış.Iphone 5 ilk çıkınca kaç paraydı şimdi kaç para ???

Rekabet ve satış taktiği neden bişey var bilmem hiç duydunmu KALİTELİ IPHONE kullanıcısı.Siz kalite kullanıyorsunuz zaten dünyada geri kalan herkes dandik kullanıyor.Cehaletin 1000'i 1 para !!!!

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung birçok çeşitle piyasada bence yinede çok iyi satmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben s3 199 tl ye sipariş vermiştim ama sahte olduklarını öğrendim vazgeçmek için aradım ulaşılmıyor zaten ptt ye gelmiş eğer almazsam hakkımda yasal işlem başlatılacakmış ne yapayım lütfen yardımcı olur musunuz