gsmyt86
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar iphone 5 alıcam fakat kararsızım çok kolay çizildiğini duyuyorum kılıf kullanmak istemiyorum ....
Kullanmadım ama takip ettiğim bir kanalda (belki bilirsin iphonedo diye birisi) ,Adamın eski telefonlarında 1 gıdım çizik yok fakat iphone 5 ini okadar güzel kullandığını ima etmesine rağmen küçük çizikler oluşmuş.Ateş olamayn yerden duman çıkmaz.Tabi sen bilirsin abartılacak bir çizik olmaz heralde düşürmedikten sonra.Arkadaşlar iphone 5 alıcam fakat kararsızım çok kolay çizildiğini duyuyorum kılıf kullanmak istemiyorum ....
Kullanmadım ama takip ettiğim bir kanalda (belki bilirsin iphonedo diye birisi) ,Adamın eski telefonlarında 1 gıdım çizik yok fakat iphone 5 ini okadar güzel kullandığını ima etmesine rağmen küçük çizikler oluşmuş.Ateş olamayn yerden duman çıkmaz.Tabi sen bilirsin abartılacak bir çizik olmaz heralde düşürmedikten sonra.
Açıkçası küçük ve çok ince kaplar var veyahut bir ekran korucu markası vardı ön arka sağ sol her tarafa çok ince ve çok kaliteli bir cam filmi uyguluyorsun ve çiizlmiyor üstüne matkapla sürtsen dahi.Videosunu bulabilirsem buraya eklerim.Teşekkürler bende orda gördüm ve biraz soğudum o yüzden![]()
Kullanmadım ama takip ettiğim bir kanalda (belki bilirsin iphonedo diye birisi) ,Adamın eski telefonlarında 1 gıdım çizik yok fakat iphone 5 ini okadar güzel kullandığını ima etmesine rağmen küçük çizikler oluşmuş.Ateş olamayn yerden duman çıkmaz.Tabi sen bilirsin abartılacak bir çizik olmaz heralde düşürmedikten sonra.
Açıkçası küçük ve çok ince kaplar var veyahut bir ekran korucu markası vardı ön arka sağ sol her tarafa çok ince ve çok kaliteli bir cam filmi uyguluyorsun ve çiizlmiyor üstüne matkapla sürtsen dahi.Videosunu bulabilirsem buraya eklerim.Yanlız Biraz pahalı tabiki paraya kıyman gerekiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=dFI9L8553X8 burada. Çok kaliteli birşey hemde o kadarda pahalı değilvideoyu bulursan çok iyi olur bu filmden kullanabilirim kılıf yerine şimdiden teşekkürler