_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Arkadaşlar bu iPhone 4s'te uygulamaların ücretli olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Messenger instagram
Çok teşekkür ederimMerhabalar. Onların hepsi ücretsiz zaten appstore girdiğinde ücretsiz kısmın da olan uygulamar ücretsizdir. Ücretli uygulamaların yanında fiyatı ücretisz uygulamaların yanında indir yazar.
Çok teşekkür ederim
Ha bu arada aldım 4s'iRica ederim herzaman.
Ha bu arada aldım 4s'i![]()
Teşekkür ederim darısı herkesin başınaHayırlı olsun güzel zamanlar geçirmenizi dilerim.![]()
asssistive touch mı?Ya bir de bu iPhone'un ekranında bir tane siyah bir nokta oluyordu onu Nasıl aktif edebiliriz.
O dediğin nedir bilmiyorum ama sen yine 4s için yapılacakları söyle ben hallederim.Şimdiden teşekkürler.asssistive touch mı?
Çok teşekkür ediyorum.Ayarlar>genel>erişebilirlik>uyarı led'i
Çok teşekkür ediyorum.![]()
Ya bir de bu iPhone'un ekranında bir tane siyah bir nokta oluyordu onu Nasıl aktif edebiliriz.
Teşekkür ederim ama hallettim düşünmen yeterli.Ayarlar > Genel > Erişebilirlik > Assistive Touch
jailbreak yapıp ek üstüne patch kurman lazım, yoksa olmazArkadaşlar bu İPHONE 4s'te nasıl şifreleme yapıyoruz istediğimiz yere.(resimler,mesajlar vs).Şimdiden teşekkürler.![]()
Teşekkür ederim ama uzun iş galiba ben daha sonra bakarım.jailbreak yapıp ek üstüne patch kurman lazım, yoksa olmaz