Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eger deyecek bir fark olursa bulasirim ama 200-350 tl arasinda olursa hic bulasmam cunku cok uzin yol almak icin alacan taksit yatiracan jealbreak yaptiracan kayit ettirecen aksaklik olma ihtimali de yuksek bide turkiyeden i phone 5 almak yerine 4s alirim arada cok fark tok degilmi?
şimdi oldu işte kendi konunu açman iyi olmuş
gelelim getirme meselesine okuldaki hocalar habir amerikaya gidiyolar gezidir kurstur falan giden herkeste alıyo getiriyo iphone hiç sorunda yok
aslında farklılık gösterebiliyor aldığın operatöre göre at&t misal 25 karşılığı kilidi açabiliyor ama diğer türlü bulaşma derim gvey dedilen şey sinir ediyor zaten adamı ve pili hızlı tükettiriyor.
Bak iphoneda bir olay var
Factory Unlocked (Simkilitsiz)
Sim locked (Simkilitli)
Dışarıdan getirteceksen simkilitsiz getir ve pasaport kaydını yaptır.Sim kilitli alınca geveyle felan uğraşıyorsun o da baya bir sıkıntı oluyor telefona bişe oldu diyelim ya da güncelleme yapılacak bunları yaptığınızda simi görmüyor telefon..
Valla babam para var izin yok millet babasina sirmadan aliyo ben babama sormadan alsam babam oldurur beni bende en ucuz nasil alabilirim yoluna dusdumde yani bana takoz yoluna devam