İphone 4S Güncelleme Sorunu

asicimbomlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itunestan telefonu güncellerken telefonun ekranında itunes simgesini okla gösteren usb kablo işareti çıktı ve güncelleme durdu sonra bilgisayar kitlenip mavi bir ekrana geçti sonra bilgisayar kendini kapattı bende bilgi tekrar açtım ama itunes telefonu görmüyor ve güncelleme yapamıoyrum telefonuda açamıyorum itunesa bağla diyor

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nasıl yapıcam ?

Telefon iTunes logolu ekranda kalıyorsa biraz zordur. Ama normalde şu şekilde oluyor.

1. Telefon kapalı ve usb kablosu ile bilgisayara bağlı konumda iken güç tuşuna basın ve cihaz açılana kadar bekleyin.
2. Telefon açıldıktan sonra güç tuşundan parmağınızı çekmeden ana ekran tuşuna basmaya başlayın. (ikisine birlikte basacaksınız)
3. Cihaz kapanana kadar iki tuşa basmaya devam edin.
4. Telefon kapandıktan sonra güç tuşuna basmayı bırakın ve ana ekran tuşuna basmaya devam edin.

Bu işlemlerin ardından telefon DFU moduna girmeli. DFU modunda ekran, cihaz kapalıymış gibi görünür ancak iTunes'un cihazı tanıması gerekir. iTunes cihazı tanıdıktan sonra en son FW'yi kurarak güncelleme yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynısı oldu sizin dediğiniz işe yaramadı başka yolu yok mu

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
SDN Okuru dedi ki:
bende de aynısı oldu sizin dediğiniz işe yaramadı başka yolu yok mu

Telefonu kapat, kapalı konumdayken home tuşuna basili tut ve tuşu bırakmadan bilgisayara bağla iTunes algılayacaktir.

furkeyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim şimdi restore yapıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon şimdi kople gitti neyapmam lazım yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipohone 4 kapandı açılmoyor..açma tuşu na basılı halde ekrana hiçbirsey gelmiyor