İphone 4s den iphone 5 geçmeyi planlıyorum sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan e|2hNx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konu çok ilginç yerlere gitmiş S3 kasıyor diyen var gerisini siz düşünün ahaha :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone hiç sevmiyorum nesini beğeniyorlar onuda anlamak güç,bir de ülkemizde öyle bir kazıkki bazı kerizlerde gidip sevine sevine ona o kadar para veriyolar halbuki 1500-1900 arası ondan kat kat daha iyi cihazlar satılıyor.

dobrucalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elin ve kafan büyükse note2 sorun olmaz yoksa çok komik duruyor:D 4s i olan bi insanada 5 gereksiz bence elindeki aletle devam et usta sen

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sen Forumdaki Yazıyı Okumadın Galiba Arka Cebine Koyup Yanlışlıkla Üstüne Oturursan Yamuluyor + Camerası Hatalı Çekim Yapıyor Renkleri Karıştırıyor + Arka Kapağı Çok Çabuk Çiziliyor Bence Yeni Çıkan İphone Bekle İphone Alıcaksan

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 5 deki kısa sürede üstündeki deforme hakkında ne diyorsunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende düşünüyordum iphone 5 ama vazgeçtim. gereksiz pahalı. zaten sony xperia Z geliyormuşş.. tipi de güzel bayaa.. linkleri falan var heryerde. buraya koyamıyorum :( teknoloji meraklıları buna da bir bakın dedim. ben sevdim baya. hem iphone kdr pahalı olcağını sanmıyorum. martta gelcek zaten bişe kalmadı. 2 ay daha beklerim noolcak sonuç iyi olsun da.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle geçmelisin ablam iphone 5 kullanıyor ve mükemmel bir alet kesinlikle tavsiye ederim alacaksan İstanbul bilişimden al

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony kullanmam hocam ya :))