İphone 4s Alarm Sorunu Hakkında

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Şimdi telefonu alarmını ayarlıyorum düne kadar sorun yoktu ama bir kaç gündür aşşağıdaki sorunu yaşıyorum..

Sabah saati geldiği zaman alarm çalması gerekiyor ya ekrana ertelemek için dokunun,kapatmak için sağa doğru çekin ibareleri geliyor.Acak birkaç gündür alarm zmanı geldiği zaman ekrana o bahsettiğim uyarılar gelmiyor ekran kapalı ancak HOME tuşuna batığımda bahsettiğim yazılar var.ama alarm sesi yok.

Sesler v.s hepsi açık çünkü home tuşuna basıp ertele dediğim zman vakti gelince çalmaya başlıyor,ama ilk alarm saatinde çalmıyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu tekrardan hortlatıyorum ancak sorunu çözemedim yahu :( bu yüzden sabah alarm çalmıyor haliyle işe geç kalıyorum...

Lütfen bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi?

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Be bu işlemi yaptıktan sonra telefonda ne var ne yoksa silinmeyecekmi ?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Be bu işlemi yaptıktan sonra telefonda ne var ne yoksa silinmeyecekmi ?

Küçük sorunlardır arkadaşın dediği gibi telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarmayı dene. Evet herşey silinir ilk aldığın gibi olur iyide olur arada sıfırlamak gerekli.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Küçük sorunlardır arkadaşın dediği gibi telefonu fabrika ayarlarına sıfırlarmayı dene. Evet herşey silinir ilk aldığın gibi olur iyide olur arada sıfırlamak gerekli.

Peki şunu öğrenebilirmiyim,

1-fabrika ayarlarına döndürdüğüm zaman silinecek videolar,müzikler resimler vs e olacak bunlarn nasıl geri getiricem.

2-birde tam olarak cihaza formatı nerden atıyoruz genel alanında sıfırla sekmesinden mi?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Peki şunu öğrenebilirmiyim,

1-fabrika ayarlarına döndürdüğüm zaman silinecek videolar,müzikler resimler vs e olacak bunlarn nasıl geri getiricem.

2-birde tam olarak cihaza formatı nerden atıyoruz genel alanında sıfırla sekmesinden mi?

Cihaz tamamen silinir ama ondan önce iPhone unu bilgisayara bağlayarak iTunes aracılığıyla bilgisayarına yedeklenmesini istediğin dosyaları yedekleyebilirsin (Fotoğrafları, mesajları vs.).

Sıfırlama konusuna gelicek olursak onuda Sıfırla sekmesine girip '' Tüm İçerik ve Ayarları Sil '' sekmesine dokunduğunuzda '' iPhone'u Sil '' gelir karşına ve böylece sıfırlamış olursun.

Bu arada sıfırlamadan sonra sorununun kesin çözüleceğini iddia etmiyorum en azından deneyebilirsin diye söyledim. Herhangi bir sorun oluşursa benimle paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım.