iPhone 4 Yanıyor

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba.
iPhone 4 sahibiyim. Telefon çok ısınıyor. Daha önce hep "kaç yıllık telefon, iOS 7 varken ısınması normal" diye düşünürdüm. Fakat az önce tahminimce olmaması gereken bir durum yaşadım. Telefon şarjda ve kişisel erişim noktası az önce açıktı. Kapatmak için telefonu elime aldım ve tutamadım, düşürdüm. Telefon ateş gibi sıcak. Tutulmuyor. Duman gibi kokuyor. Şu an bez ile tutuyorum. Kiş. Eri. Nok. Kapadım bu arada. Ne yapmalıyım? Şu an kapatamam çünkü bu cihaz üzerinden yazıyorum ve tek yanımdaki cihaz bu. Nasıl düzeltirim? Lütfen yardım

Model: iPhone 4 MD128TU/A
Sürüm: iOS 7.1.2 JailBreak yok
Orjinal şarj aleti, garanti var. Fakat daha 2,5 ay önce tuşlar çalışmadığı için değişim yaptılar. Sıfır cihaz verdiler. Bir daha değişir mi bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hemen yolla garantiye yeni üründe böyle bir hata olması kötü fabrika çıkışlı bir hata olabilir. hemen yolla hemen

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Güncelleme: Şu an şarjdan çıkardım. Daha soğuk.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Kişisel erişim noktasını normal açtığında zaten cihaz ısınıyor sen şarjda açmışsın büyük ihtimal ondan çok ısınmıştır

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kişisel erişim noktasını normal açtığında zaten cihaz ısınıyor sen şarjda açmışsın büyük ihtimal ondan çok ısınmıştır

Daha önce de bunları yapmıştım. Bu kadar ısınmanıştı. Herhalde havalardan. Şimdi şarjdan çıkardığım için soğudu.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bir de normal kullanım ile dene, eğer anormal ısınma varsa garanti ve değişim kağıtlarınla servise git