Iphone 4 mü Lumia 820 mi?

semamca_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım vodafone dan tarifeme ek olarak ayda 49 liraya geliyor toplam fatura tutarı 59+49=108 TL sizce bu iki telefondan hangisini almalıyım Iphone4 ün görüntüsünü çok beğeniyorum ilk çıktığı zamandan beri ama o zamanlar pahalı olduğu için o kadar parayı telefona vermek istemiyordum şimdi en azından ayda 50 liraya 24 ay taahhütle alınabilir durumda benim için.ıphone 4s ilede çok büyük bir farkı yoktur diye tahmin ediyorum biraz araştırdım kamera ve işlemci haricinde aslında almak istediğim 4s ti ama 138 liraya geliyor fatura onu alırsam yani 24 ayda 30 tlden 720 lira fark yapıyor 4 ile 4s arasında o parayı vermeye değermi sizce aslında ıphone 5 te alabilirim ama o kadar para vermek istemiyorum 149 lira fatura ödeyeceğim ayda.4 de benim işimi görür diye tahmin ediyorum biraz internete girer biraz müzik dinlerim o kadar çok ayrıntılı her özelliğini kullanan biri değilim yani.uzattım konuyu biraz daldan dala atladık ama sizin fikriniz nedir windows 8 işletim sistemi var lumia 820 nin üzerinde bu biraz endişelendiriyor beni ben hala inatla xp kullanmaya devam ediyorken telefonu alıp dumur olmak istemiyorum.bugün alıcam telefonu acilen cevap yazarsanız sevinirim :) bu arada aranıza yeni katıldım hayırlı uğurlu olsun diyeyim her zaman takip ettiğim bir siteydi ama üye olmak bugüne nasipmiş.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her şeyi geçtim iphone 4 eski bir telefon. Sırf bu yüzden bile Lumia tercih sebebi bence.

semamca_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumianında oyun vs uygulamaları çok yok diyorlar oda aklıma takıldı biraz sanki ama 2 yıl öncenin en iyi telefonu değilmi sonuçta ı4 benim için son sistem filan olmasına gerek yok biraz daha geriden takip ediyorum zaten teknolojiyi fiyatlardan dolayı.2 yıl sonra ı5 düşer 1200 liraya o zaman 4ü satar 5 alırım.ama lumiayıda alabilirim fikrim net değil şuan.telefonu sallayınca batarya çıkıyor tel kapanıyor diyorlar birde lumia için.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu açıkça söyleyeyim elime alıp kullanmadım. Ama nokia hem yamuk iş yapmaz hem de wp sistemi az kasar. Ayrıca telefon güncel olduğu için güncelleme de alır. Şimdi Iphone alsan 1 sene sonra tak diye güncellemeyi kesebilirler. Ayrıca uygulama az demişsin. Bir çok uygulamanın alternatifi var diye biliyorum. Başka forumlardan da araştırabilirsin. Zaten sistem yeni olduğu için telefon 1 yılını doldurmadan birçok uygulamayı markette görürsün.

semamca_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ıphone güncellemeyi keserse ne gibi sakıncaları olur bunuda açıklayabilirmisin bu tarz telefon çok kullanmadığın için bilgim yok.galaxy gio kullanmıştım biraz ama onuda 6 ay kullanıp sattım şarzı bitiyor çok çabuk diye.bunlarda öyle ama alışıcam artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu lumia serisini laf söyleyenler yeminle boş konuşuyolar . Nerde uygulama yok ? markette uygulama sayısı 100bin i geçmiş durumda .Millet android al diyo yok uygulama sayısı fazla android markette 1milyon uygulama olsun msela . yahu kardeşim sen bu 1milyon uygulamayı kullanacakmısın?hepsi boş muhabbet herkes sallıyo birşeyler. Bence Lumia al keyfine bak mükemmel iş çıkarmış adamlar.