semamca_07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım vodafone dan tarifeme ek olarak ayda 49 liraya geliyor toplam fatura tutarı 59+49=108 TL sizce bu iki telefondan hangisini almalıyım Iphone4 ün görüntüsünü çok beğeniyorum ilk çıktığı zamandan beri ama o zamanlar pahalı olduğu için o kadar parayı telefona vermek istemiyordum şimdi en azından ayda 50 liraya 24 ay taahhütle alınabilir durumda benim için.ıphone 4s ilede çok büyük bir farkı yoktur diye tahmin ediyorum biraz araştırdım kamera ve işlemci haricinde aslında almak istediğim 4s ti ama 138 liraya geliyor fatura onu alırsam yani 24 ayda 30 tlden 720 lira fark yapıyor 4 ile 4s arasında o parayı vermeye değermi sizce aslında ıphone 5 te alabilirim ama o kadar para vermek istemiyorum 149 lira fatura ödeyeceğim ayda.4 de benim işimi görür diye tahmin ediyorum biraz internete girer biraz müzik dinlerim o kadar çok ayrıntılı her özelliğini kullanan biri değilim yani.uzattım konuyu biraz daldan dala atladık ama sizin fikriniz nedir windows 8 işletim sistemi var lumia 820 nin üzerinde bu biraz endişelendiriyor beni ben hala inatla xp kullanmaya devam ediyorken telefonu alıp dumur olmak istemiyorum.bugün alıcam telefonu acilen cevap yazarsanız sevinirim
bu arada aranıza yeni katıldım hayırlı uğurlu olsun diyeyim her zaman takip ettiğim bir siteydi ama üye olmak bugüne nasipmiş.