Iphone 4 Jailbreak Dönüş

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iphone 4 cihazıma jailbreak yapmıştım. Telefonda aşırı kasmalar hissettim ve jailbreaği geri almak istedim. Telefonu bilgisayara bağlayıp itunes tan geri yükle dedim ancak "iphone geri yükleme için hazırlanıyor" diyor öylece kalıyor. telefonu kapatıp açmayı deniyorum itunesa bağlama resmi çıkıyor. Lütfen acill yardım kafayı yiyeceğim ya

Clariyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Panguyla mi yaptın jb yi ? Telefonu du moda alıp öyle dene bir de

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Selam,

http://ipswdownloader.com/

Bu siteden Telefonu, Modelini ve ipws dosyasının hangi ios sürümü olucağını seçin '' En başta olanı öneririm ''.

iPsw dosyası indikten masaüstüne atın.

Telefonunuz açılıyormu? açılıyorsa ayarlardan icloud bölümünden iphone'mu bul'u kapatın.

Parolanızı kaldırın.

Telefonu itunes'a bağlayın ve iphone'u geri yüklenin yanında ki güncellemeleri kontrol et seçeneği olucak yada ona benzer bir seçenek, klavyenizden Shift tuşuna basılı tutarak güncellemeleri denetleye tıklayın ve karşınıza bir pencere gelicek sağ taraftan masaüstüne gelin ve o indirip masaüstüne attığımız ipsw dosyasını seçip aç deyin.

Karşınıza gelicek uyarıları okuyun yedek falan almak istermisiniz tarzında sorular sorabilir eğer önemli bir şeyiniz yoksa yedek falan almadan temiz kurulum için yedeksiz herşeyi sıfırlayıp dosyayı yükleyin telefona.

Şu anda bilgiyasarımda ipsw dosyası yok olsa itunes'den ekran görüntüleri ile anlatmak isterdim.