iPhone 4 için. öneri ve tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege2521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar IPhone 4 kullanıyorum fakat yıl 2015. Cihaz iyice eskidi sonucta 5 yıllık ben telefonumu çok özenle ve temiz kullansam da yıllar telefonumu eskitti
Neyse benim asıl sorum telefona oyun alabilecek seviyede para kazandım. App store dan max payne mobile en başta olmak üzere bir çok popüler oyunu alabilirm. Ama telefon bunları kaldıracak mı?? Asıl soru bu ışte bilenleriniz varsa cevaplayabilir misiniz? Ayrıca oyun tavsiyesi de yapabilir misiniz

Şimdiden tesekkurler..
Not: bu sdn hesabı bnm değil. Kardeşim den aldım.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeş 4s vardı arkadaşta benim discovery ile oynadigim oyunlari hafif kasmalarla oynuyordu. 4 olan bi arkadaşım daha var adam en son güncellemeyi yaptığı için pişman yavaşladığından şikayetçi. Oyun falan oynayamıyor pek. Yüksek grafikli oyunları açacağını sanmıyorum ama oyunun sistem gereksinimlerine bakmanı öneririm. Tutuyorsa bile rahat rahat oynayabileceğini düşünmüyorum. Ya da YouTube da varsa iphone4 oyun testlerine bak( güncel testlere) ona göre karar ver.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşımın ip4 ünde traffic racer hunharca kasıyordu. sen düşün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş 4s vardı arkadaşta benim discovery ile oynadigim oyunlari hafif kasmalarla oynuyordu. 4 olan bi arkadaşım daha var adam en son güncellemeyi yaptığı için pişman yavaşladığından şikayetçi. Oyun falan oynayamıyor pek. Yüksek grafikli oyunları açacağını sanmıyorum ama oyunun sistem gereksinimlerine bakmanı öneririm. Tutuyorsa bile rahat rahat oynayabileceğini düşünmüyorum. Ya da YouTube da varsa iphone4 oyun testlerine bak( güncel testlere) ona göre karar ver.

Aynen ben de şikayetçi idim. Ama mesela max payne de iphone 3g ve uzeri yazmis sence ip 3g en düşükse 4 rahat olabilir mi??

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya apple ios 7 de ip4 için bir güncelleme getirmişti kasmalar dursun diye sonradan. Peki max p. mobile sistem gereksinimlerinde (app store da yazıyor) en düşük ip3g istiyor benimkinde kasmadab rahat oynayabilir miyim.peki??

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yüksek grafikli oyunlarda takılmalar olur diye düşünüyorum. 4s kullanan arkadaşım vardı onda bile bazı oyunalarda takılmalar oluyordu 4 daha eski ve donanım olarak daha kötü

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüksek grafikli oyunlarda takılmalar olur diye düşünüyorum. 4s kullanan arkadaşım vardı onda bile bazı oyunalarda takılmalar oluyordu 4 daha eski ve donanım olarak daha kötü
Peki max p. mobile kaldırır mı sence oyunun sist. gereksinimlerinde en düşük ip3gs istemiş

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
kasar dostum hiç boşuna kasma, asphaltı bile açmıyor a4 işlemci