Iphone 4 durduk yere açilip kapaniyor.!

iPhones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlikta belirttiğim gibi iphone kendiliğinden kapanip açiliyor açildiğinda bir şey yapmasam hiç kapanmiyor ama kilidi açtiğimda birşeye girdiğimde hemen kapaniyor nasil düzeltebilirim telefona ios 7.1.1 yükledim gene ayni

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 haftadır böyle şarja takmadan telefonu kullanamıyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Restore yi dene bence.

iPhones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta itunesden yapıcamda dosyayı itunesden indirdim sistem win 8.1 nerden bulucam dosyayı ? güncellemeyi yaptım ama hala aynı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
hard reset atmayı dene ozaman.
Kilit tuşu+home tuşuna basılı tut. Ekranı kapat çubugu cıkacak sen aldırış etme basılı tut cihaz kendılıgınden kapatacak kendisini, kapattıktan sonre elını tuslardan kaldırma apple logosu cıkana kadar logo cıktıktan sonra elını tuslardan çek barşılı bir şekılde hard reset atmıs olursun.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar başlikta belirttiğim gibi iphone kendiliğinden kapanip açiliyor açildiğinda bir şey yapmasam hiç kapanmiyor ama kilidi açtiğimda birşeye girdiğimde hemen kapaniyor nasil düzeltebilirim telefona ios 7.1.1 yükledim gene ayni

1 haftadır böyle şarja takmadan telefonu kullanamıyorum

Ayarlar > Genel > Sıfırla altındaki "Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil" seçeneğine dokunarak iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızdan tüm ayarları ve bilgileri kaldırabilirsiniz.
iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızdan tüm içeriği ve ayarları kaldırmak için

1. Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil seçeneğine dokunun.

iPhones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim kardeş bunu olmadı hard reseti deniyim

hard resette işe yaramadı ne yapacağı cihazın garantiside bitmiş

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
yazılımsal sorun değilse problem anakarttadır büyük ihtimal.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eyerki cihaz fiziksel bir arıza yoksa % 100 yazılımla alakalıdır
BENİ ZİLE
iPhone, iPad, iPod Touch kullanıcılarının sıklıkla başvurduğu metodların başında gelen "DFU Mode" benzerliği itibariyle sıklıkla "Recovery Mode" ile karıştırılır ve çoğu zaman bu iki moddan hangisinin nerede kullanılacağı bilinmediğinde karşımıza çeşitli hatalar çıkar. Bu makalemizde sizlerle DFU Mode konusunda bilgi verirken aynı zamanda Recovery Mode hakkında da bilgi vermeye çalışacağız. Öncelikle DFU Mode ile Recovery Mode durumlarını birbirinden rahatlıkla ayırabilmemiz için yazımızın devamında da göreceğiniz resimden bu ayrımı net bir şekilde göreceğiz ve artık kafamız da karışmayacak. Gerektiği yerde DFU, gerektiği yerde de Recovery mode konumuna cihazlarımızı anlatımdaki şekilde alabiliriz.

DFU Mode ile Recovery Mode durumunu birbirinden ayırmak için en güzel ve açıklayıcı örnek aşağıdaki resimde net olarak görülebilir

Kaynak:
http://www.appleyardim.org/iphone-bilgi-merkezi/58-iphone-dfu-moda-alma.html

iPhones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dfu modda bir deniyim

dfu modda deniyorum bi

5 dk sonra tekrar yazarım

telefonu sıfırdan geri yüklüyorum inşallah düzelir

yazılımsal sorun değilse problem anakarttadır büyük ihtimal.

garantiye yollasam değişim olurmu ? donanımsal problerde direk değişim yapıyorlardı diye biliyorum

maalesf arkadaşlar gene olmadı kilidi açtıktan 30 saniye sonra kapanıyor

cevaplarınızı bekliyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
dfu modda bir deniyim

dfu modda deniyorum bi

5 dk sonra tekrar yazarım

telefonu sıfırdan geri yüklüyorum inşallah düzelir

garantiye yollasam değişim olurmu ? donanımsal problerde direk değişim yapıyorlardı diye biliyorum

maalesf arkadaşlar gene olmadı kilidi açtıktan 30 saniye sonra kapanıyor

cevaplarınızı bekliyorum

Değişim yapıyorlar da garantili cihazı değiştiriyorlar,

iPhones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim cihazda garantide yok nasıl yapıcam bunu 1 haftadır telefonsuzum :( şarja takınca adam gibi çalışıyor bitek

cevap yokmu ?

C

Ceyhunss

SDN Okuru
Kardeş senin işin internette yazışarak olmaz git bi teknik servise hallettir 1 haftadır boşuna nye bekliyosun

Berkay2112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR BENİMDE SIKINTIM ARKADAŞINKİSİ GİBİ AMA BENİMKİSİ BİRAZ DAHA FARKLI BENİMKİSİ KAPANIYOR 1-2 HAFTA ÖYLE KALIYOR SONRA AÇILIYOR KENDİ KENDİNE SARJA TAKINCA ALIYOR İYİ GÜZEL 1.5 2 GÜN KULLANABİLİYORUM HERŞEYİ SIKINTISIZ AMA KAPANIYOR 2 HAFTA KADAR BİR SÜREDE AÇILMIYOR NE YAPABİLİRİM ACİL YARDIM 4S 16 GB GARANTİSİ YOK BATARYA SAĞLAM DEĞİL DEĞŞTİRİCEM ACİL YARDIM ŞİMDİDEN TŞK'LER