İphone 3G'ye nasıl uygulama yüklenir?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadasımda iphone 3G var. Cihazın iOS sürümü 4.1 (8B117). Cihaza AppStore'dan uygulama falan yukleyemiyoruz. Sormak istediğim bu cihazın resmi iOS sürümü en fazla kaçtır ? Yada bu cihaza uygulamaları nasıl yükleriz? Cihaz üzerinde cydia var ama pek bilgim yok hakkında.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bazı uygulamaları yüklemek için iosun daha yüksek sürümü gerekiyor

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar---> Genel---> Yazılım güncelleme
ama iphone eski olduğu için güncelenebiliyor mu orasını bilmiyorum

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone 3g çok geri kaldı bu telefon için son versiyon 4.2.1 dir. Artık bu versiyonda bu telefonun desteklediği uygulama çok azdır. Bu telefonu kullanmaya devam edecekseniz kesinlikle jailbreak yapmalısınız. Jailbreak yaptıktan sonra uygulamaların uygun versiyonlarını netten bulup yükleyebilirsiniz. Jailbreak yapma ve ipa dosyası ile uygulama yükleme işlemlerini yine netten araştırabilirsiniz.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
iphone 3g çok geri kaldı bu telefon için son versiyon 4.2.1 dir. Artık bu versiyonda bu telefonun desteklediği uygulama çok azdır. Bu telefonu kullanmaya devam edecekseniz kesinlikle jailbreak yapmalısınız. Jailbreak yaptıktan sonra uygulamaların uygun versiyonlarını netten bulup yükleyebilirsiniz. Jailbreak yapma ve ipa dosyası ile uygulama yükleme işlemlerini yine netten araştırabilirsiniz.

Jailbreak hakkında pek bilgim yok. Cihaza yapılıp yapılmadığını nasıl anlarız ?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Cydia uygulaması yüklüyse jailbreak yapılmıştır. Yoksa yapman gerekiyor. Ama dikkat et simkilitli ise ona göre jailbreak farklı olabilir.

Cihaz üzerinde cydia uygulaması yüklü. Peki bu cydia'dan Facebook whatsapp vs. uygulamaları nasıl yukleyebilirim. ?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
z. 25pp .com (boşlukları sil) ile 25pp indir telefona (jailbreak değil bu) burdan app yüklemeyi dene.yüklenmezse jailbreak...

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
z. 25pp .com (boşlukları sil) ile 25pp indir telefona (jailbreak değil bu) burdan app yüklemeyi dene.yüklenmezse jailbreak...

İndirmeye çalışıyorum. Hatta yükleme sona yaklaşıyor fakat indirilmiyor. Yeniden dene yazısı falan çıkıyor.
asaqa3yq.jpg

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ios 4 mü kaldı yav ios 6.1.3 ü yükleyip ordan pp25 i yükle ios 4 çok eskidi uygulama falan çalıştırmaması çok normal en az ios 5 olmalı bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dur telefon jbliymiş ve ayrıca 3g imiş 3gs sandım görmemişim özür dilerim

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İndirmeye çalışıyorum. Hatta yükleme sona yaklaşıyor fakat indirilmiyor. Yeniden dene yazısı falan çıkıyor.
asaqa3yq.jpg

bir de masaüstü uygulamasını indirip dene.

1 numaralı anahtarla kilidi aç 2 ile uygulamayı yükle.biraz karıştır anlatımları var bu programın.beceremezsen jailbreak ellerinden öper malesef

2eapblw.jpg

telefonun jailbreakli zaten ifile cydia var :D

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
tamam o zaman bana uygulamaları nasıl yükleyeceğimi anlatın o zaman zahmet olmazsa :)

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
AliA mesajı okumadan silmiş. Özel mesaj atar misin kardeş? :)

fantaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi bu cydiayı yukledıkten sonra.yanı jail break yaptıktan sonra,daha versıyon yukseltmeye gerek yok öyle değil mi?

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Telefon jailbreak ise önce ipa Installer yukle bunu yukledikren sonra herhangi bir uygulamanın uyumlu versiyonunu ipa dosyası olarak bul ve telefona at ipa installer ile direk yükle bu kadar
ipa installer'i nereden yükleyeceğim.Cydia'dan mı? Arkadaşlar whatsapp'ı facebook'u yüklesem yeter valla.

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet cydia da var. netten daha rahat uyumlu uygulama bulabilirsin ipa installere alternatif olarak itools ile de uygulama yükleyebilirsin bu arada tabi jailbreak şart

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yardım edin iphone 3 üm var ama sadece 3 oyunyüklenmiyo nasıl yüklüycem yazılımını güncellemeye çalıştım olmuyo nasıl olur yazılımı ios 4.2.1 lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jailbreak ı hangı sıteden indirebilirim yardımcı olun lutfen telden mı ındırecez bılgısayardan mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni sorun bizde de var bilgisayara bağliyoruz güncelleme göstermiyor ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim aynı telefondan bendede var 4.2 den yukarısını yüklemiyor yani iphone4 ten aşagısına güncel programlar indiremesin....salla yakınken elindeki telefonu sat yerine androit veya windows işletim sistemli bir telefon al.:unsure:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar once 3g 8c148 restoresını ındırın ınternetten sonra redsonuw yukleyın redsonwu acın telefonu dfu moda alın yuklesın bu kadar kolay

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefon 3gs 3g değil 3g olsa şarj kısmının yanında yüzde çıkmazdı ve 3gs ise ios 6.1 e kadar çıkarıp tüm uygulamaları yükleyebilirdsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 3g kullanıyorum app store den oyun indirmek istediğimde izin vermiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 3g kullanıyorum app store den oyun indirmek istediğimde izin vermiyor