iPhone 3GS yardım lütfen ?

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iPhone 3gs almak istiyorum . Benim 0 takıntım var. 2.el istemiyorum . Alırsam ne gibi eksiklerini görürüm , bu devirde işte yararmı ? Teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birçok yenilikten yararlanamazsın açıkçası, hem bir sürü para verip alıcaksın hemde fotoğraf çekerken misal 40 yılda bir de olsa flaş gerekicek ve yok yada önde kamera olmaması ve görüntülü konuşma yapamamada öyle. Sıfır alıcaksan yeni 3gs türkiyede ne kadar bilmiyorum ama biraz daha fazla para ver belli standartlarda telefon al derim. Kolay gelsin.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
3gs'in hala gideri var özellikle "500 tl bütçem var android telefon almak istiyorum" gibi başlıkları açanlardan daha sağlam bir seçim çünkü ios gibi stabil bir sisteme sahip.şöyle örnek vereyim
s3 de gta oynuyoruz msj geliyor bakmak için geri geldiğimizde tabiri caizse telefon g.tü başı dağıtıyor.benim 4s de bile 1 snlik tıkanma yaşanıyor.önemli olan işlemci gücü değil onu kullanacak sistem.
özet geçersem 1-2 sene idare eder seni.uygulamaları filan yüklersin.gta çalıştırır mı bilmem.kamerası da iyi değildir.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
3GS iOS 4 olduğu için çoğu uygulamayı desteklemiyor.Fotoğraf ve video çekimi kötü.Ses az çıkıyor.Ekranı net değil.Ağır ve kalın.Fiyatı da yaklaşık ₺900.₺50 daha ekleyip Galaxy S3 Mini al.

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3GS iOS 4 olduğu için çoğu uygulamayı desteklemiyor.Fotoğraf ve video çekimi kötü.Ses az çıkıyor.Ekranı net değil.Ağır ve kalın.Fiyatı da yaklaşık ₺900.₺50 daha ekleyip Galaxy S3 Mini al.

güncelleyemezmiyiz ?

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
güncelleyemezmiyiz ?

Güncelleyebilirsiniz. Şu an 3GS IOS 6 JB'li olarak kullanıyorum. Performans olarak çok çok üst düzey değil IOS 6 ile kasmalar yaşanıyor ama şu zamana kadar çıkmış en iyi telefonlardan biri benim için 3GS.

İosseverkerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. El iphone 4 alammaı öneririm zira apple 3gs üretiminini durdrurdu başlangıç seviye telefonu artık 4 ama 600 mhz gibi bi telefzon takılmadan gta oyanata biliyor zaten bilen bilir iphone 3gs bir evsanedir amaios 7 gelmez ve app store desteği kesilecek 5s in çıkmasıyla büyük ihtimalle bunlarıda gözönünde bulundurarak 4dü bir düşün derim.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iOS 6'ya güncellersin ama ara ara kasmalar yapar.Ve ekranı,ses kalitesi vs. de çok kötü.Mesajlar'dan atıyor.Hava Durumu uygulamalarından bile atıyor.İstersen al ama pişman olursun.S3 Mini'de en azından S3'teki Pop up Play var.O bile yeter seçmek için.