İphone 3G Sarj Sorunu Yardım Lutfen

serdaredition

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugun tanıdık bir telefoncudan iphone 3g aldım telefoncuda baktıgımda sarjı bitmiş ve takmıstık dolmasını bekledik ve doldu acıldı orda biraz baktıgımda hic bir sorun yoktu ve sarjdan cektim 5 sn durdu kapandı her halde sarj az dı eve geldiğimde prize taktıgımda aradan 10 dk gecti ve sarj adaptorunden sesler duydum bende cıkarıp pc ye taktım pc gördu simsek ve piriz isareti cıktı aradan 3 saat gecti hala elma resmi gelmedi sizce bir sorunmu olmus olabilir acılması lazımdı simdiye kadar acılmadı yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler​

serdaredition

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insallah bataryadandır sorun orda hemen acılmıstı ama burda simsek ve priz resminden baska birsey gelmiyor ha bide arada sırada tek simsek kalıyor sonra priz gidip geliyor arada bir buda sorun yaratabilirmi sizce ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı sorun var bataryayı mı değiştirmem lazım?:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 3G telefonunu bir rafa koy sen antika niyetine. Git İphone 4s yada 5 al. Kesin çözüm :thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada öyle olmustu ben araba şarjı ile açmıştım bendede şimşek ve priz resimi vardı. ama açıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var telefoncuya gittim bana senin telefonunun içinde küf var dedi ve ana yaptırdım orada şarj oldu ama eve gittim olmadı adama sordum senin telefonunun bataryadan olmalı dedi:unsure: