- Reaksiyon puanı
- 500

Bu içerik ilk olarak iPhone 15 sağlamlık testine girdi: Sonuçlar şaşırtıcı! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sadece çerçeveler daha sağlam dedim dostum, telefonun genelinden bahsetmedim. Önce okuduğunuzu anlayın.Çok iyi yapmış gerçekten.Daha mı sağlam şaka yapıyor olmalısın.
Testlere bir daha bakmalısın bence.
Genel dedim bende.Sadece çerçeveler daha sağlam dedim dostum, telefonun genelinden bahsetmedim. Önce okuduğunuzu anlayın.
S23 Ultra, 14 Pro modellerinden daha sağlam. Doğru, bunu senin bağdaştırmanı beklemem benim hatam. Ayrıca burada dikkat etmen gereken nokta karşılaştırıldığı cihaz değil, çerçevenin çizik dahi almaması.Aklıma takıldı neden attığın sağlamlık testinde Samsung var ne alaka?
Genel dedim bende.Kimin ne anladığı belli.
![]()
Bir taraf gerçekten plastik çünkü, bunu da senin anlamamış olman çok normal.S23 Ultra, 14 Pro modellerinden daha sağlam. Doğru, bunu senin bağdaştırmanı beklemem benim hatam. Ayrıca burada dikkat etmen gereken nokta karşılaştırıldığı cihaz değil, çerçevenin çizik dahi almaması.
Ekli dosyayı görüntüle 185952
Ne yazdığının farkında değilsin dostum. Tek derdin muhalif olmak.
Paylaşılan hiçbir modelin kasasında plastik yok.Bir taraf gerçekten plastik çünkü, bunu da senin anlamamış olman çok normal.
S23 Ultra modelinde kullanılan cam, saf cam değil. Ground glass kullanılıyor, bunun daha sağlam olması, parmak izi tutmaması gibi avantajları var.Bir taraf gerçekten plastik çünkü, bunu da senin anlamamış olman çok normal.
Apple her yere düştüğünde cam parçalarını gerçek anlamda görebiliyorsun.
S23 Ultra da bunu sadece ekran tarafında darbe aldığında görebilmek mümkün.
Çünkü arka tarafta kullanılan malzeme aslında cam değil, işin içinde olmayan da bunu bilemez.
Konunun Samsung sevdası ile zerre alakası yok, burada değindiğim nokta 15 Pro'nun çerçevesinin sağlamlığı. Konuyu çarpıtmak yerine az da olsa dikkatini verip okuyabilirsin.Samsung sevdanı anlayabilmiş değilim. Başlık bile Apple ile ilgili ama sen sürekli Samsung'u işin içine katıyorsun.
Komiksin gerçekten Plastik kullanılıyor, bunun aksini söylüyorsun. Çünkü argüman bakımından yetersiz bilgiye sahipsin. Git doğru dürüst araştır. Bence senin daha dikkatli okuman gerek! "Ground glass kullanılıyor" dediğin zımbırtının bir at tabakası plastik!Paylaşılan hiçbir modelin kasasında plastik yok.
S23 Ultra modelinde kullanılan cam, saf cam değil. Ground glass kullanılıyor, bunun daha sağlam olması, parmak izi tutmaması gibi avantajları var.
Konunun Samsung sevdası ile zerre alakası yok, burada değindiğim nokta 15 Pro'nun çerçevesinin sağlamlığı. Konuyu çarpıtmak yerine az da olsa dikkatini verip okuyabilirsin.
14 Pro, S23 Ultra veya 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?Komiksin gerçekten Plastik kullanılıyor, bunun aksini söylüyorsun. Çünkü argüman bakımından yetersiz bilgiye sahipsin. Git doğru dürüst araştır.
Diyorum ki S23 Ultra modelinde"Ground glass" ın bir alt tabaka da bulunan malzeme Plastik!!!14 Pro, S23 Ultra ve 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?
İphone 14 Pro ve 15 Pro da plastik malzeme kullanılmıyor. Okuduğunu anla diyorsun da sen anlamıyorsun ki okuduğunu14 Pro, S23 Ultra veya 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?
Mesajını sonradan düzenlemişsin. Dostum, ya aklına gelen her şeyi doğruluğu fark etmeksizin yazıyorsun ya da kasıtlı olarak yapıyorsun. Buzlu camın yapısında hiçbir şekilde plastik yok, camın altındaki kısımdan bahsediyorsan bu arka kasaya dahil olmuyor.Diyorum ki S23 Ultra modelinde"Ground glass" ın bir alt tabaka da bulunan malzeme Plastik!!!
Neyi okuyayım? Model belirtmemişsin ki, ''Bir taraf gerçekten plastik çünkü'' yazdığın için doğal olarak hangi modelden bahsettiğini bilemiyoruz.İphone 14 Pro ve 15 Pro da plastik malzeme kullanılmıyor. Okuduğunu anla diyorsun da sen anlamıyorsun ki okuduğunu![]()
Kime ne anlatıyorsun S23 Ultra kullandım ben arkasına tırnağınla vur bakalım plastik mi cam mı anlarsın!Mesajını sonradan düzenlemişsin. Dostum, ya aklına gelen her şeyi doğruluğu fark etmeksizin yazıyorsun ya da kasıtlı olarak yapıyorsun. Buzlu camın yapısında hiçbir şekilde plastik yok, camın altındaki kısımdan bahsediyorsan bu arka kasaya dahil olmuyor.Dolayısıyla sağlamlığa da doğrudan bir etkisi yok çünkü kırılan cam yine kırılıyor.
Neyi okuyayım? Model belirtmemişsin ki, ''Bir taraf gerçekten plastik çünkü'' yazdığın için doğal olarak hangi modelden bahsettiğini bilemiyoruz.
Buzlu camın, iPhone 8 Plus ve üzeri modellerinde kullanılan standart cam gibi hissettirmemesi yapısı gereği normal. Arka kasa plastik falan değil, buzlu camın altı da beni bağlamaz çünkü orası arka kasaya dahil değil, inner kısmı olarak nitelendirilir.Kime ne anlatıyorsun S23 Ultra kullandım ben arkasına tırnağınla vur bakalım plastik mi cam mı anlarsın!
Apple daha kaliteli malzemeler kullanıyor, Samsung'un aksine. Cam bile değil çünkü plastik!!!Buzlu camın, iPhone 8 Plus ve üzeri modellerinde kullanılan standart cam gibi hissettirmemesi yapısı gereği normal. Arka kasa plastik falan değil, buzlu camın altı da beni bağlamaz çünkü orası arka kasaya dahil değil, inner kısmı olarak nitelendirilir.
S23 Ultra'nın plastik olduğuna dair hiçbir belge, kanıt ya da yazılı metin yok çünkü cihazın alüminyum & buzlu cam kasası var,Sana da hiç bir kaynak atmak zorunda değilim.
Sesli güldüm kendi tanılarını bana mı yapıştırmaya başladınS23 Ultra'nın plastik olduğuna dair hiçbir belge, kanıt ya da yazılı metin yok çünkü cihazın alüminyum & buzlu cam kasası var,alt kısım ise kasaya dahil olmaz, inner niye nitelendirilir. Afazilik başlangıcı var sanırım, aynı yazıyı 2. yazışım.
3. yazışım, bir daha yazmayacağım. %20 okyanus plastiği dediği kısım inner olarak geçiyor, arka kasayla doğrudan bir alakası yok, teardown videolarını izlersen bunu görürsün. Kaldı ki sadece %20'si plastik, buna alaşım deniyor.Sesli güldüm kendi tanılarını bana mı yapıştırmaya başladın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Plastik bak iyi oku, öğren de gel.
Çerçeve demiyorum bak ona göre!
Bir kapak olma sesi geldi sanki
Öğren de gel bu işleri broşür okumakla bilgi sahibi olunmuyor!
Cam bile değil çünkü plastik!!!
Sonuç olarak plastikten! Git tedavi ol.3. yazışım, bir daha yazmayacağım. %20 okyanus plastiği dediği kısım inner olarak geçiyor, arka kasayla doğrudan bir alakası yok, teardown videolarını izlersen bunu görürsün. Kaldı ki sadece %20'si plastik, buna alaşım deniyor.
Sen ise burada ''cam bile değil çünkü plastik'' yazmışsın.
Petin plastik değil, polimer olduğunu dahi bilmiyorsun. %20 plastik olan bölge inner olarak isimlendirilen kısım. Oraya buhar odasını ve grafitleri yerleştiriyorlar, demem o ki orası elmasta olsa plastikte olsa bir şey değişmeyecek.Sonuç olarak plastikten! Git tedavi ol.
Görselde plastikten yazıyor, vah vah okuduğunu da anlamıyorsun. Yazık.
Plastikleri dahil ederek geliştirdik diyor.
Plastik sonuçta!!! Sen cam diyorsun ya kapağı havaya ile ısıtınca arka kapağı çıkardıktan sonra üzerindeki yaptistirilmis kağıdı sıyır al sana kos koca bir plastik. Bilmiyorsan boşta yapma!
Arka taraf full plastik zaten!!!
%80 dönüştürülmüş pet!!!
Sen önce okuduğunu veya izlediğini anladığından emin ol.
Kaldı ki öyle bir kaynak yok öyle böyle diyorsun. Kaynak atınca da kıvırmaya çalışıyorsun burdan ne kadar bilgisiz olduğun belli oluyor. O yüzden sana kaynak atmıyorum ki yalanlarına devam edebil diye.
%80 plastik o övündüğün cihazın arka tarafında kullanılan malzeme!!!
Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun.Petin plastik değil, polimer olduğunu dahi bilmiyorsun. %20 plastik olan bölge inner olarak isimlendirilen kısım. Oraya buhar odasını ve grafitleri yerleştiriyorlar, demem o ki orası elmasta olsa plastikte olsa bir şey değişmeyecek.![]()
Bak güzel dostum, attığın görsel bu:Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun.
Bana görsel olarak ispatla, yoksa yeterli argümanın mı yokPetin diyorsun orada da deniz plastiğinden diyor bilmem anlatabildim mi? Bakayım onu da anlamazsın sen. Ne yani Samsung yalan mı söylüyor diyorsunuz???
Pet, bir polimerdir. Senin yazdığın gibi plastik falan değil. Sadece çerçevenin %20’sinde geri dönüştürülmüş plastik var. Daha okuduğunu anlamaktan aciz olan birisinin haksız çıkınca anlama sorunun var demeyi huy edinmiş olması trajikomik bir durum.Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun.