SDN iPhone 15 sağlamlık testine girdi: Sonuçlar şaşırtıcı!

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SDNRobot

shiftdelete.net
SDN
Reaksiyon puanı
500
iphone-15-fiyati-ozellikleri-2-1.jpg

Bu içerik ilk olarak iPhone 15 sağlamlık testine girdi: Sonuçlar şaşırtıcı! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

SPECİAL FORCES

İPHONE 15 PRO MAX 512 GB BLUE TİTANYUM KULLANICISI
Reaksiyon puanı
3,640
İphone 14 ve 14 Pro serisi bariz bir şekilde daha başarılı sanki.

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Çerçeveler 14 Pro’dan daha sağlam, direkt çizik dahi almıyor ancak arka cam aşırı kırılgan, sırf bu yüzden Apple, arka cam değişimini 500 dolardan 200 dolara düşürdü.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Çok iyi yapmış gerçekten. :D Daha mı sağlam şaka yapıyor olmalısın.
Testlere bir daha bakmalısın bence.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Sadece çerçeveler daha sağlam dedim dostum, telefonun genelinden bahsetmedim. Önce okuduğunuzu anlayın.

Genel dedim bende. :D Kimin ne anladığı belli. :D Anlamadığı diyecektim.
Aklıma takıldı neden attığın sağlamlık testinde Samsung var ne alaka?

Son düzenleme:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Aklıma takıldı neden attığın sağlamlık testinde Samsung var ne alaka?
S23 Ultra, 14 Pro modellerinden daha sağlam. Doğru, bunu senin bağdaştırmanı beklemem benim hatam. Ayrıca burada dikkat etmen gereken nokta karşılaştırıldığı cihaz değil, çerçevenin çizik dahi almaması.

Genel dedim bende. :D Kimin ne anladığı belli. :D

Ekran Görüntüsü (60).png

Ne yazdığının farkında değilsin dostum. Tek derdin muhalif olmak.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
S23 Ultra, 14 Pro modellerinden daha sağlam. Doğru, bunu senin bağdaştırmanı beklemem benim hatam. Ayrıca burada dikkat etmen gereken nokta karşılaştırıldığı cihaz değil, çerçevenin çizik dahi almaması.

Ekli dosyayı görüntüle 185952

Ne yazdığının farkında değilsin dostum. Tek derdin muhalif olmak.
Bir taraf gerçekten plastik çünkü, bunu da senin anlamamış olman çok normal.
Apple her yere düştüğünde cam parçalarını gerçek anlamda görebiliyorsun.
S23 Ultra da bunu sadece ekran tarafında darbe aldığında görebilmek mümkün.
Çünkü arka tarafta kullanılan malzeme aslında cam değil, işin içinde olmayan da bunu bilemez.
Yazdığım şeylerin farkındayım senin aksine!
"Tek derdin muhalif olmak." Bunu da ancak sen yaparsın ben değil!
Farklı anlam çıkarmak için yorumlarımı bile tam eklemiyorsun. :D Ve buna rağmen böyle şeyler söylemen de komikmiş gerçekten. :D Samsung sevdanı anlayabilmiş değilim. Başlık bile Apple ile ilgili ama sen sürekli Samsung'u işin içine katıyorsun.

Son düzenleme:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Paylaşılan hiçbir modelin kasasında plastik yok.
Apple her yere düştüğünde cam parçalarını gerçek anlamda görebiliyorsun.
S23 Ultra da bunu sadece ekran tarafında darbe aldığında görebilmek mümkün.
Çünkü arka tarafta kullanılan malzeme aslında cam değil, işin içinde olmayan da bunu bilemez.
S23 Ultra modelinde kullanılan cam, saf cam değil. Ground glass kullanılıyor, bunun daha sağlam olması, parmak izi tutmaması gibi avantajları var.
:D Samsung sevdanı anlayabilmiş değilim. Başlık bile Apple ile ilgili ama sen sürekli Samsung'u işin içine katıyorsun.
Konunun Samsung sevdası ile zerre alakası yok, burada değindiğim nokta 15 Pro'nun çerçevesinin sağlamlığı. Konuyu çarpıtmak yerine az da olsa dikkatini verip okuyabilirsin.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Paylaşılan hiçbir modelin kasasında plastik yok.

S23 Ultra modelinde kullanılan cam, saf cam değil. Ground glass kullanılıyor, bunun daha sağlam olması, parmak izi tutmaması gibi avantajları var.

Konunun Samsung sevdası ile zerre alakası yok, burada değindiğim nokta 15 Pro'nun çerçevesinin sağlamlığı. Konuyu çarpıtmak yerine az da olsa dikkatini verip okuyabilirsin.
Komiksin gerçekten Plastik kullanılıyor, bunun aksini söylüyorsun. Çünkü argüman bakımından yetersiz bilgiye sahipsin. Git doğru dürüst araştır. Bence senin daha dikkatli okuman gerek! "Ground glass kullanılıyor" dediğin zımbırtının bir at tabakası plastik!

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Komiksin gerçekten Plastik kullanılıyor, bunun aksini söylüyorsun. Çünkü argüman bakımından yetersiz bilgiye sahipsin. Git doğru dürüst araştır.
14 Pro, S23 Ultra veya 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
14 Pro, S23 Ultra ve 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?
Diyorum ki S23 Ultra modelinde"Ground glass" ın bir alt tabaka da bulunan malzeme Plastik!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 Pro, S23 Ultra veya 15 Pro'nun kasasında plastik kullanıldığına dair kaynak paylaşabilir misin?
İphone 14 Pro ve 15 Pro da plastik malzeme kullanılmıyor. Okuduğunu anla diyorsun da sen anlamıyorsun ki okuduğunu :D

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Diyorum ki S23 Ultra modelinde"Ground glass" ın bir alt tabaka da bulunan malzeme Plastik!!!
Mesajını sonradan düzenlemişsin. Dostum, ya aklına gelen her şeyi doğruluğu fark etmeksizin yazıyorsun ya da kasıtlı olarak yapıyorsun. Buzlu camın yapısında hiçbir şekilde plastik yok, camın altındaki kısımdan bahsediyorsan bu arka kasaya dahil olmuyor. :) Dolayısıyla sağlamlığa da doğrudan bir etkisi yok çünkü kırılan cam yine kırılıyor.
İphone 14 Pro ve 15 Pro da plastik malzeme kullanılmıyor. Okuduğunu anla diyorsun da sen anlamıyorsun ki okuduğunu :D
Neyi okuyayım? Model belirtmemişsin ki, ''Bir taraf gerçekten plastik çünkü'' yazdığın için doğal olarak hangi modelden bahsettiğini bilemiyoruz.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Mesajını sonradan düzenlemişsin. Dostum, ya aklına gelen her şeyi doğruluğu fark etmeksizin yazıyorsun ya da kasıtlı olarak yapıyorsun. Buzlu camın yapısında hiçbir şekilde plastik yok, camın altındaki kısımdan bahsediyorsan bu arka kasaya dahil olmuyor. :) Dolayısıyla sağlamlığa da doğrudan bir etkisi yok çünkü kırılan cam yine kırılıyor.

Neyi okuyayım? Model belirtmemişsin ki, ''Bir taraf gerçekten plastik çünkü'' yazdığın için doğal olarak hangi modelden bahsettiğini bilemiyoruz.
Kime ne anlatıyorsun S23 Ultra kullandım ben arkasına tırnağınla vur bakalım plastik mi cam mı anlarsın!
Ne boş adamsın ya kullanmıyorsan boşta yapma cihazın içini açıp baktık her halde :D

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Kime ne anlatıyorsun S23 Ultra kullandım ben arkasına tırnağınla vur bakalım plastik mi cam mı anlarsın!
Buzlu camın, iPhone 8 Plus ve üzeri modellerinde kullanılan standart cam gibi hissettirmemesi yapısı gereği normal. Arka kasa plastik falan değil, buzlu camın altı da beni bağlamaz çünkü orası arka kasaya dahil değil, inner kısmı olarak nitelendirilir.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Buzlu camın, iPhone 8 Plus ve üzeri modellerinde kullanılan standart cam gibi hissettirmemesi yapısı gereği normal. Arka kasa plastik falan değil, buzlu camın altı da beni bağlamaz çünkü orası arka kasaya dahil değil, inner kısmı olarak nitelendirilir.
Apple daha kaliteli malzemeler kullanıyor, Samsung'un aksine. Cam bile değil çünkü plastik!!!
Yorumunun mantıksız olan kısımları gittikçe artıyor. Sana da hiç bir kaynak atmak zorunda değilim.

Son düzenleme:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Sana da hiç bir kaynak atmak zorunda değilim.
S23 Ultra'nın plastik olduğuna dair hiçbir belge, kanıt ya da yazılı metin yok çünkü cihazın alüminyum & buzlu cam kasası var, :p alt kısım ise kasaya dahil olmaz, inner niye nitelendirilir. Afazilik başlangıcı var sanırım, aynı yazıyı 2. yazışım.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
S23 Ultra'nın plastik olduğuna dair hiçbir belge, kanıt ya da yazılı metin yok çünkü cihazın alüminyum & buzlu cam kasası var, :p alt kısım ise kasaya dahil olmaz, inner niye nitelendirilir. Afazilik başlangıcı var sanırım, aynı yazıyı 2. yazışım.
Sesli güldüm kendi tanılarını bana mı yapıştırmaya başladın :D

Plastik bak iyi oku, öğren de gel.
Çerçeve demiyorum bak ona göre!
Bir kapak olma sesi geldi sanki 😅😅😅
Öğren de gel bu işleri broşür okumakla bilgi sahibi olunmuyor!

Son düzenleyen moderatör:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Sesli güldüm kendi tanılarını bana mı yapıştırmaya başladın :D

Plastik bak iyi oku, öğren de gel.
Çerçeve demiyorum bak ona göre!
Bir kapak olma sesi geldi sanki 😅😅😅
Öğren de gel bu işleri broşür okumakla bilgi sahibi olunmuyor!
3. yazışım, bir daha yazmayacağım. %20 okyanus plastiği dediği kısım inner olarak geçiyor, arka kasayla doğrudan bir alakası yok, teardown videolarını izlersen bunu görürsün. Kaldı ki sadece %20'si plastik, buna alaşım deniyor.

Sen ise burada ''cam bile değil çünkü plastik'' yazmışsın.
Cam bile değil çünkü plastik!!!

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
3. yazışım, bir daha yazmayacağım. %20 okyanus plastiği dediği kısım inner olarak geçiyor, arka kasayla doğrudan bir alakası yok, teardown videolarını izlersen bunu görürsün. Kaldı ki sadece %20'si plastik, buna alaşım deniyor.

Sen ise burada ''cam bile değil çünkü plastik'' yazmışsın.
Sonuç olarak plastikten! Git tedavi ol.
Görselde plastikten yazıyor, vah vah okuduğunu da anlamıyorsun. Yazık.
Plastikleri dahil ederek geliştirdik diyor.
Plastik sonuçta!!! Sen cam diyorsun ya kapağı havaya ile ısıtınca arka kapağı çıkardıktan sonra üzerindeki yaptistirilmis kağıdı sıyır al sana kos koca bir plastik. Bilmiyorsan boşta yapma!
Arka taraf full plastik zaten!!!
%80 dönüştürülmüş pet!!!
Sen önce okuduğunu veya izlediğini anladığından emin ol.

Kaldı ki öyle bir kaynak yok öyle böyle diyorsun. Kaynak atınca da kıvırmaya çalışıyorsun burdan ne kadar bilgisiz olduğun belli oluyor. O yüzden sana kaynak atmıyorum ki yalanlarına devam edebil diye.
%80 plastik o övündüğün cihazın arka tarafında kullanılan malzeme!!!

Son düzenleme:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Sonuç olarak plastikten! Git tedavi ol.
Görselde plastikten yazıyor, vah vah okuduğunu da anlamıyorsun. Yazık.
Plastikleri dahil ederek geliştirdik diyor.
Plastik sonuçta!!! Sen cam diyorsun ya kapağı havaya ile ısıtınca arka kapağı çıkardıktan sonra üzerindeki yaptistirilmis kağıdı sıyır al sana kos koca bir plastik. Bilmiyorsan boşta yapma!
Arka taraf full plastik zaten!!!
%80 dönüştürülmüş pet!!!
Sen önce okuduğunu veya izlediğini anladığından emin ol.

Kaldı ki öyle bir kaynak yok öyle böyle diyorsun. Kaynak atınca da kıvırmaya çalışıyorsun burdan ne kadar bilgisiz olduğun belli oluyor. O yüzden sana kaynak atmıyorum ki yalanlarına devam edebil diye.
%80 plastik o övündüğün cihazın arka tarafında kullanılan malzeme!!!
Petin plastik değil, polimer olduğunu dahi bilmiyorsun. %20 plastik olan bölge inner olarak isimlendirilen kısım. Oraya buhar odasını ve grafitleri yerleştiriyorlar, demem o ki orası elmasta olsa plastikte olsa bir şey değişmeyecek. :p

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Petin plastik değil, polimer olduğunu dahi bilmiyorsun. %20 plastik olan bölge inner olarak isimlendirilen kısım. Oraya buhar odasını ve grafitleri yerleştiriyorlar, demem o ki orası elmasta olsa plastikte olsa bir şey değişmeyecek. :p
Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun. :D
Bana görsel olarak ispatla, yoksa yeterli argümanın mı yok :D Petin diyorsun orada da deniz plastiğinden diyor bilmem anlatabildim mi? Bakayım onu da anlamazsın sen. Ne yani Samsung yalan mı söylüyor diyorsunuz???

Son düzenleme:

irsuya

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
2,851
Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun. :D
Bana görsel olarak ispatla, yoksa yeterli argümanın mı yok :D Petin diyorsun orada da deniz plastiğinden diyor bilmem anlatabildim mi? Bakayım onu da anlamazsın sen. Ne yani Samsung yalan mı söylüyor diyorsunuz???
Bak güzel dostum, attığın görsel bu:

IMG_2456.jpeg

Ve sen %80 pet olan kısıma plastik dedin, mesajın yukarıda duruyor:

IMG_2457.jpeg

Ben de daha “petin” plastik değil, polimer olduğunu dahi bilmiyorsun yazdım.

Çerçevede %20. Arka da kullanılan pet oranı %80' okuduğunu ve gördüğünü bile anlamıyor yorum yapıyorsun! "Polimer" yazmıyor bile element uydurmaya tam gaz devam diyorsun.
Pet, bir polimerdir. Senin yazdığın gibi plastik falan değil. Sadece çerçevenin %20’sinde geri dönüştürülmüş plastik var. Daha okuduğunu anlamaktan aciz olan birisinin haksız çıkınca anlama sorunun var demeyi huy edinmiş olması trajikomik bir durum.

SPECİAL FORCES

Reaksiyon puanı
3,640
Arka taraf plastik biz parçaladık diyorum! bence al birtane S23 ultra kır bak!

Bende sana daha ne diyeyim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...