Yardım iPhone 15 Pro aldım ama internetteki videolar kafamı karıştırdı

oytunsenkul

AI Engineer
Reaksiyon puanı
9
22 Eylül'de Gürgençler'den iPhone 15 Pro 256 GB satın aldım. Ancak cihaz ile ilgili bükülme, kenarların kolay çizilmesi, hızlı ısınma gibi sorunlar yaşayanları duydum ve bunun üzerine aşırı endişelenmeye başladım. Ekstrem koşullarda çalışmıyorum, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu ile kullanacağım. Dedikleri gibi sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
22 Eylül'de Gürgençler'den iPhone 15 Pro 256 GB satın aldım. Ancak cihaz ile ilgili bükülme, kenarların kolay çizilmesi, hızlı ısınma gibi sorunlar yaşayanları duydum ve bunun üzerine aşırı endişelenmeye başladım. Ekstrem koşullarda çalışmıyorum, sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu ile kullanacağım. Dedikleri gibi sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler
bu dediğin eğilemeler günlük kullanımda yaşamış değil ki, adam eline alıp bükmeye çalışıyor, Eline maket bıçağı alıp çiziyor kısaca diyeceğim adam bunları yapmaya uğraştığı için oluyor günlük kulanım da kılıf ve ekran koruyucuyla kullanırsan hiç birşey de olmaz

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
Günlük kullanım da bir şey olmaz her iphone için öyle sorunlar yazıyorlar.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Cihaz yamulmuyor ki. Testlerde yamulan 15 Pro hiç görmedim , zaten titanyum ve çelik karışımı madde var bükülmesi teorik olarak da pratik olarak da imkansız.

Her sene iPhone'larda kronik sorun varmış gibi lanse ediliyor aldırış etmeyin. Haber siteleri tıklanmanın yüksek olduğunu bildiği için kafalarına göre iPhone haberleri giriyorlar. Normal kılıf + kırılmaz cam ile veya kılıfsız kullanımda da bir sıkıntı yaşatacağını zannetmiyorum.