Soru İphone 15 nasıl olacak?

Deniz AYDINAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sizce yeni çıkan İphone 15 nasıl olacak? Plus modeline devam edecekler mi? Mini modeli geri gelecek mi? Pro veya Pro max kaç kameralı olucak?
Bence düz 15 kameralı olucak ve plus modelini devam ettirmeyecekler mini modelini ettireceklerini düşünmüyorum ama olabilir ve bence pro seriside 3 kameraya devam şeklinde ilerliyecek sizin fikirleriniz neler? Lütfen paylaşın!

Ekli dosyalar

• download.jpg
    download.jpg
    6.4 KB · Görüntüleme: 50

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
  1. Plus modelinin devam edeceği söyleniyor. Kimi kaynak şu anki gibi düz model, kimisi Pro ve Pro Max'in bir üstü olacağını söylüyor.
  2. Kamera sayısında bir artış olacağını sanmıyorum ancak tekrardan lenslerin büyümesinden dolayı dizaynda değişiklik olabilir.
  3. Mini modeli Plus'a göre çok daha tercih edilesi. Kullandığım modeller arasında 13 Mini en beğendiğim olabilir.

Deniz AYDINAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
  1. Plus modelinin devam edeceği söyleniyor. Kimi kaynak şu anki gibi düz model, kimisi Pro ve Pro Max'in bir üstü olacağını söylüyor.
  2. Kamera sayısında bir artış olacağını sanmıyorum ancak tekrardan lenslerin büyümesinden dolayı dizaynda değişiklik olabilir.
  3. Mini modeli Plus'a göre çok daha tercih edilesi. Kullandığım modeller arasında 13 Mini en beğendiğim olabilir.
Teşekkür ederim aynı düşüncedeyiz.