kapici_umut_bey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.
ben şu an öğrenciyim bu sene liseye geçicemİşinize bağlı, ben olsam 35K civarı sistem dizer 15K'ya beni idare edecek ortalama bir telefon alırdım.
Bence o zaman ikisini de almayı deneyin sonuç olarak 50K'lık bir sistem alıpta dandik bir telefonla gezmek absürt durur. Emin olun 35K ile de canavar sistemler dizilebilir.ben şu an öğrenciyim bu sene liseye geçicem
Bence 40 binlik bi sistem dizebilirsin.50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.
Hocam şuan 8. sınıf mısın?ben şu an öğrenciyim bu sene liseye geçicem
samsung a71 ve valorant'ta 100fps alan laptopum var şu anBence o zaman ikisini de almayı deneyin sonuç olarak 50K'lık bir sistem alıpta dandik bir telefonla gezmek absürt durur. Emin olun 35K ile de canavar sistemler dizilebilir.
O yaşta 50k bütçe ne? Çok zenginsiniz sanırsam.ben şu an öğrenciyim bu sene liseye geçicem
7 yaşımdan beri biriktiriyorum, zengin tanıdıklarım var ve babam da iyi lise kazanırsam destekleyecek o yüzden 50k oldu. biz zengin değiliz mağlesef...O yaşta 50k bütçe ne? Çok zenginsiniz sanırsam.
Neyse 30k'ya sistem diz, 20k'ya telefon al.
Yani o yaşlarda max 5TL ile falan biriktirme yaparsınız onda da okadar artmaz.7 yaşımdan beri biriktiriyorum
Toplanır tabii.30k'ya rtx'li sistem toplanır mı?
bende şu an 20k var, iyi lise kazanırsam babam 20k destekleyecek, amcam 10k verecekYani o yaşlarda max 5TL ile falan biriktirme yaparsınız onda da okadar artmaz.
Toplanır tabii.
Yaptığın işe göre değişir.50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.
S23 256GB + geriye kalan para ile PC alabilirsiniz.50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.
Neden ?Iphone 14 falan gözünü boyamasın. Sonra pişman olursun
Çok iyi telefon dediğinize göre, sanırım başka telefon görmediniz? ?Bence 40 binlik bi sistem dizebilirsin.
Kalan 10 bin lira ile Xiaomi RedMi 11 Pro Alabilirsin.
Telefonu bende kullanıyorum ve çok iyi bir telefon 128MP Kamera var.
Bilgisayar da alacagi icin boş masraf olur telefona 30 bin vermek.Neden ?
Başlıkta altında önerilen A72 alıp 1.5 sene sonra yavaşladı, kastı, güncelleme niye geç geliyor, pili çok hızlı boşalıyor gibi serzenişlerde bulunacağına elinde bütçesi de olduğu için iPhone 14 alıp yanına RTX 3060'lı yada biraz daha bekleyip RTX4050'li bir makine dizerse eğer lise'yi bitirene kadar kafası rahat olur bu konuda.Bilgisayar da alacagi icin boş masraf olur telefona 30 bin vermek.
22K ile bu sistemi BLADE-3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.
O sisteme değmez. Daha geçen gün 18 bine RX 6700 XT'lı sistem aldık.
28.000 TL'ye o telefonda alınmaz.
Bu Samsung kampanya da saat de mi veriyor?28.000 TL'ye o telefonda alınmaz.
![]()
Samsung Galaxy S23 ve S23+ | Samsung Türkiye
Dört renk seçeneğiyle sunulan yeni Galaxy S23 ve S23+ ile tanışın. Nightography kamerasından çekeceğiniz selfie’ler ile gecenin güzelliğini paylaşın ve uzun pil ömrüyle oyun keyfinize ara vermeyin.shop.samsung.com
Galaxy S23 modellerinden birisini almanız halinde Watch 5 4.999 TL' den 1.999 TL'ye düşüyor.Bu Samsung kampanya da saat de mi veriyor?
Bayağı iyiymiş, bu telefonu alsın ne güzel saati de olur arkadaşın.Galaxy S23 modellerinden birisini almanız halinde Watch 5 4.999 TL' den 1.999 TL'ye düşüyor.
30 bine masaüstü toplarım 20 bine ise S22 plus zorlardım50 bin TL bütçem var, telefon mu bilgisayar mı alsam bilemedim.