Yardım iPhone 14 Pro için adaptör, kılıf ve ekran koruyucu önerisi

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Merhaba,
iPhone 14 Pro model telefon için adaptör olarak orijinal mi almak daha mantıklı yoksa mcdodo Baseus Spigen gibi markalar mı?
Ayrıca telefon için hayalet ekran koruyucu ve tutuşu kolaylaştıran kılıfın kenarlarında tırtık benzeri tutarken kolaylık yaratan kılıflar var mıdır?
Model link ne olursa atarsanız yoruma çok memnun olurum.

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
McDodo şarj aletleri Apple ile aynı standartları destekliyor ve Apple'ın orijinal şarj cihazına o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Hayalet ekran koruyucuları ben sevmiyorum, sebebi ise telefona dik açıdan bile bakarken ekranın olduğundan daha karanlık görünmesine sebep olması.

Kılıf için ise bu 2 modeli önerebilirim;

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
McDodo şarj aletleri Apple ile aynı standartları destekliyor ve Apple'ın orijinal şarj cihazına o kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Hayalet ekran koruyucuları ben sevmiyorum, sebebi ise telefona dik açıdan bile bakarken ekranın olduğundan daha karanlık görünmesine sebep olması.

Kılıf için ise bu 2 modeli önerebilirim;

Kılıf olarak aklımda olanlardan biri ama şuan kullandığım kılıfta düz bir şekilde de yanlarında tırtık gibi olan var mıdır bilmiyorum o daha iyi tutuş sağlar diye tahmin ettim.

DarkKnight.

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Kardeşim ben Baseus un kristal serisi aldım 14 Pro Max için. Ve çok memnunum Kalite hissiyatı ve dayanıklılığı çok iyi Şeffaf olduğu için de telefonun ne olduğunu gösteriyor. ekran koruycusuyla beraber set oluyor 300-350 lira fiyatı var ekran koruyucu+kılıf ve çok kaliteli Spigen ile mukayese kıyas kabul etmez. Şarj aleti olarak sadece Kendi sitesinden kendi şarj aletini al Geri kalan Heeeepsi sahte ben 7-8 yerden aldım orjinalini alınca hepsi sahte olduğunu anladım. Kendimde avukatlık Yapıyorum hepsini geri iade ettim sadece Kendi sitesindeki şarj aletini al yok spigenmiş vıttırı zıttırı boşver orjinalinden şaşma

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Kardeşim ben Baseus un kristal serisi aldım 14 Pro Max için. Ve çok memnunum Kalite hissiyatı ve dayanıklılığı çok iyi Şeffaf olduğu için de telefonun ne olduğunu gösteriyor. ekran koruycusuyla beraber set oluyor 300-350 lira fiyatı var ekran koruyucu+kılıf ve çok kaliteli Spigen ile mukayese kıyas kabul etmez. Şarj aleti olarak sadece Kendi sitesinden kendi şarj aletini al Geri kalan Heeeepsi sahte ben 7-8 yerden aldım orjinalini alınca hepsi sahte olduğunu anladım. Kendimde avukatlık Yapıyorum hepsini geri iade ettim sadece Kendi sitesindeki şarj aletini al yok spigenmiş vıttırı zıttırı boşver orjinalinden şaşma
Aklımda orjinal almak var zaten asla şuan bile orjinal dışı kullanmıyorum şarj aletini de vermyior başkasına kullanması için.
Set olarak da olabilir kılıf + koruyucu tarzında ama denk gelmedim hiç.

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,514
Adaptör olarak orjinal al. Ben teknosadan almıştım. Ekran koruyucusu olarak ben normal tercih ediyorum hayalet ekran koruyucuları sevmiyorum. Kılıf tercihi sana kalmış. Hb da bir sürü kılıf var. Kılıf istediğini al kaymaz elinden. Kamera çıkıntısını hesaba katarak kılıf almaya çalış. Kamera baya çıkıntılı o yüzden.

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Adaptör olarak orjinal al. Ben teknosadan almıştım. Ekran koruyucusu olarak ben normal tercih ediyorum hayalet ekran koruyucuları sevmiyorum. Kılıf tercihi sana kalmış. Hb da bir sürü kılıf var. Kılıf istediğini al kaymaz elinden. Kamera çıkıntısını hesaba katarak kılıf almaya çalış. Kamera baya çıkıntılı o yüzden.
Çıkıntı çok olsun kamerayı korusun daha iyi olur.