iPhone 14 Plus bildirim çubuğu takılıyor

Ferhat ÇINAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 1 ay önce felan 14 Plus aldım, arada bildirim çubuğunu aşağı indirirken takılıyor sizce normal mi yoksa servise götürmeli miyim?

Son düzenleyen moderatör:

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,439
Arkadaşlar 1 ay önce felan 14 Plus aldım, arada bildirim çubuğunu aşağı indirirken takılıyor sizce normal mi yoksa servise götürmeli miyim?
Öncelikle Merhabalar,

Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuz ve güncel IOS sürümünüz nedir?

İyi Forumlar...

Ferhat ÇINAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Telefonu zaten alalı 1 ay olmamıştır, bilmiyorum belki aldığımdan beri vardı ama beni yeni rahatsız etti bu problem. IOS sürümüm 17.0.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle her zaman yapmıyor arada oluyor bildirimde 1-2 tane oluyor öyle dolu doluda bildirim yok yani anladım neden olduğunu

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,439
Merhaba,

Telefonu zaten alalı 1 ay olmamıştır, bilmiyorum belki aldığımdan beri vardı ama beni yeni rahatsız etti bu problem. IOS sürümüm 17.0.1
17.0.2 sürümüne güncellemeniz gerek sorun son sürümde mevcut değil.

Ferhat ÇINAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Problem devam ediyor malesef ya aslında böyle şeylere pek takılmam ama yani yeni telefon sonuçta böyle yapması can sıkıyor

Video kaydı alabilirsem paylaşacağım

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,439
Problem devam ediyor malesef ya aslında böyle şeylere pek takılmam ama yani yeni telefon sonuçta böyle yapması can sıkıyor

Video kaydı alabilirsem paylaşacağım
Tamamdır hocam. Bende benzer bir sorun yaşadım ama gelen güncelleme ile sorun gitti. Ayarlarınızı da kontrol edin isterseniz.

Ferhat ÇINAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Video kaydı aldımda paylaşamıyorum ?

Ayarlarda neye bakayım ?

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,439
Bildirim ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
276
Apple cihazlarda var mı bilmiyorum ama ben Samsung telefonumda bu tür sorunlarla karşılaştığımda "Tüm ayarları sıfırla" ile sıfırlıyorum (Fabrika ayarlarına döndürme değil) ve sorunum genelde çözülüyor. Eğer sizde de varsa deneyebilirsiniz, bir değişiklik olmazsa bence direkt cihazı servise gösterin. Kaç bin liralık cihaz sonunda, ben görmezden gelebiliyorum ama öyle bir telefonda bunu yaşamak can sıkıcı olur.